general2 ارسال شده در فروردین 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2018 سلام یه خرید بی سابقه داشتیم که مشتری با اینکه حامل رو انتخاب کرده ولی مبلغ رو ارسال رایگان زده و فروشگاه پولی بابت ارسال نگرفته! حامل رو هم چک کردم و دیدم توی اون وزن قیمت خورده ، خودم هم در فروشگاه ثبت نام کردم و همون محصولات رو با برای همون آدرس خریدم اما برای من درست حساب کرد و هزینه پستی گرفت... الان پول پستشو از جیب دادم! اگر مشتری از فیلت*ر شکن استفاده کنه احتمال داره این مشکل به وجود بیاد یا ربطی نداره؟ چون من همه ی کشور هارو غیر ایران غیر فعال کردم ... مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2018 سلام یه خرید بی سابقه داشتیم که مشتری با اینکه حامل رو انتخاب کرده ولی مبلغ رو ارسال رایگان زده و فروشگاه پولی بابت ارسال نگرفته! حامل رو هم چک کردم و دیدم توی اون وزن قیمت خورده ، خودم هم در فروشگاه ثبت نام کردم و همون محصولات رو با برای همون آدرس خریدم اما برای من درست حساب کرد و هزینه پستی گرفت... الان پول پستشو از جیب دادم! اگر مشتری از فیلت*ر شکن استفاده کنه احتمال داره این مشکل به وجود بیاد یا ربطی نداره؟ چون من همه ی کشور هارو غیر ایران غیر فعال کردم ... مشکل از کجا میتونه باشه؟ این مشکل هنوز پابرجاست و وقتی وزن محصول از حدی بیشتر میشه سوئیچ میشه روی حامل دیگه ای که تعریف کردم اما قیمت رو صفر میزنه ... چک کردم هم تعریف حامل صحیح هست هم قیمت ها ... خواهشا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .