ehsan2001 ارسال شده در فروردین 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2018 ببخشید میخوام صفحه ای به مانند دیگر صفحات که محصولات در آن هستند ایجاد کنم ... تا بتونم صرفا محصولاتی که برای مدتی تخفیف میدم رو اونجا بزارم .. چیکار باید بکنم ؟ میتونم از قسمت مدیرت محتوا صفحه رو ایجاد کنم ... ولی اینکه چطور محصولات رو با گزینهه ای خریدشون و ... بیارم اونجا رو نمیدونم ! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2018 ببخشید میخوام صفحه ای به مانند دیگر صفحات که محصولات در آن هستند ایجاد کنم ... تا بتونم صرفا محصولاتی که برای مدتی تخفیف میدم رو اونجا بزارم .. چیکار باید بکنم ؟ میتونم از قسمت مدیرت محتوا صفحه رو ایجاد کنم ... ولی اینکه چطور محصولات رو با گزینهه ای خریدشون و ... بیارم اونجا رو نمیدونم ! ممنون دوستان هیچ کس نمیدونه چطور یه صفحه مختص محصولات تخفیف دار بزنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2018 خود پرستاشاپ صفحه ای مختص محصولات تخفیف دار با عنوان محصولات ویژه داره آدرس سایتتون رو بذارید تا بهتون بگم بخش محصولات تخفیف دار شما لینکش چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 27، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2018 خود پرستاشاپ صفحه ای مختص محصولات تخفیف دار با عنوان محصولات ویژه داره آدرس سایتتون رو بذارید تا بهتون بگم بخش محصولات تخفیف دار شما لینکش چی هست ممنون بفرمائید : http://khatamkadeh.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2018 سلام در فوتر سایتتون از بلوک "اطلاعات" روی محصولات ویژه کلیک کنید تا صفحه مربوط به محصولات تخفیف خورده باز بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2018 سلام در فوتر سایتتون از بلوک "اطلاعات" روی محصولات ویژه کلیک کنید تا صفحه مربوط به محصولات تخفیف خورده باز بشه ببخشید متوججه منظورتون نشدم ... الان برم وتو ماژول اطلاعات ؟ رفتم ولی چیزی پیدا نکردم .. میشه بیشتر توضیح بفرمائید ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2018 ببخشید متوججه منظورتون نشدم ... الان برم وتو ماژول اطلاعات ؟ رفتم ولی چیزی پیدا نکردم .. میشه بیشتر توضیح بفرمائید ؟ ممنون http://khatamkadeh.com/prices-drop واکنش ها : ehsan2001 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2018 منظورم بخش کاربری سایتتون. واکنش ها : ramtin2025 و ehsan2001 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2018 منظورم بخش کاربری سایتتون. http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled.png بسیار ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .