mehrzad ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 من میخوام تو سایتم یه بخش به اسم دانلود سنتر بزارم که مجانی هم هست و میخوام فقط هر کس با یک کلیک بتونه دانلودش رو شروع کنه نه اینکه به سبد خرید اضافه کنه و بعد از چند مرحله بتونه فایل رو دانلود کنهلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 بخش cms در مديريت فروشگاهتون كمي كنكاش كنيد قبل از زدن پست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzad ارسال شده در مهر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 کنکاش میکنم خیلی زیاد همیشه ولی وقتی جوابمو پیدا نمیکنم مجبور میشم اینجا سوال کنممن زیرو رو کردم همجارو ولی این CMS رو پیدا نمیکنم همجارو دقیق گشتم و فکر میکنم مال من نداره اینولطفا دقیقتر بگید کجاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 مدیریت -> ابزارها -> CMS موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzad ارسال شده در مهر 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 خیلی ممنون برای راهنمایی هاتونچجوری میشه یک فایل رو در این قسمت اپلود کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 دستي در هاست اپلود مي كنيد و اينجا لينكشو مي ديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .