ghoye sefid ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 سلام من ۳ تا محصول در یک بخش از فروشگاهخودم ایجاد کردم که در اون قیمت از فروشگاه حدود ۵۰تا محصول موجوده ولی متاسفانه این محصولات مانند محصولات دیگه اضافه کردم ولی نمی دونم چی شد که در اون قیمت دیگه نام این محصولاتو نمی بینم و از اونجایی که من عادت دارم برای هر محصولی تگ بزنم در قسمت صفحه اصلی سایت تگ این ۳ محصول موجود هست ولی خودشون در قسمت مدیریت نامشون نیست . این دو عکس گویای همه چی هستند . http://axgig.com/images/94189644214657765876_thumb.png لطفا راهنمایی فرمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 آیا به صفحات بعدی نرفته؟ (منظورم تعداد محصولات لیست شده هست). مثلا ممکنه شما 1000 تا محصول داشته باشید ولی تعداد نمایش داده شده در لیست 300 عدد باشه و بقیش به صفحه ی دوم (در قسمت فهرست محصولات در بخش مدیریت) منتقل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghoye sefid ارسال شده در مهر 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 آیا به صفحات بعدی نرفته؟ (منظورم تعداد محصولات لیست شده هست). مثلا ممکنه شما 1000 تا محصول داشته باشید ولی تعداد نمایش داده شده در لیست 300 عدد باشه و بقیش به صفحه ی دوم (در قسمت فهرست محصولات در بخش مدیریت) منتقل میشه موفق باشید نه ادمین عزیز اینجوری نشوده . یک صفحه هست و تعداد محصول اونجا ۴۸ تا هست که در مجموع ۵۰ میشه نمایش داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2012 اگر مشکلتون حل نشده در بخش مدیریت یک کادر جستجو هست. شماره محصول رو در اون وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .