ehsan2001 ارسال شده در تیر 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2018 سلام رفقا ببخشید من نمیدونم چی شده که یهویی دیگه قیمت محصولاتم نشون داده نمیشه !!! نمیدونم چی شده ! ممنون میشم کمکم کنین ... http://s9.picofile.com/file/8323060526/Desktop.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 سلام از منوی تنظیمات>>محصول ها، چک کنید که حالت نمایشگاه فعال نباشد. واکنش ها : ehsan2001 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در تیر 7، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 سلام از منوی تنظیمات>>محصول ها، چک کنید که حالت نمایشگاه فعال نباشد. ممنون از پاسختون ولی همونطوری که تو فیلم نشون دادم ... غیرفعاله! حتی الان یه بار فعالش کردم و دوباره غیر فعال کردم بازم نشد ! چیکار باید بکنم ؟ کمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در تیر 7، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 ممنون از پاسختون ولی همونطوری که تو فیلم نشون دادم ... غیرفعاله! حتی الان یه بار فعالش کردم و دوباره غیر فعال کردم بازم نشد ! چیکار باید بکنم ؟ کمک آقا یکی راهنمایی کنه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در تیر 7، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2018 آقا یکی راهنمایی کنه ... رفقا درست شد ... مشکل نمایش ندادن قیمت ها به اونایی که عضو نبودن بود ... که فعالش کردم یاعلی واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .