farhad_r3 ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 من فروشگاه روی یکی از پوشه های سایتم نصب کرده بودمحالا یک دومین جدا خریدم، محتویات این پوشه را منتقل کردم به روت اصلی دومین جدیدپوشه istall هم ریختم و نصب کردم چون با بک phpmyadmin جواب ندادحالا وقتی آدرس سایت جدید رو میزنم دامنه عوض میشه به آدرس قبلی که فروشگاه نصب بودممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 به بخش seo و URL ها بريد و پوشه نصب و ادرستون رو اصلاح كنيد پست تكراري و به زودي پاك ميشه قبل از زدن پست جستجو كنيد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در مهر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 دوست عزیز آدرس ها هیچ مشکلی نداره و آدرس سایت جدید هستش: http://mihan3d.comمشکل باید از جادی دیگه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 در این مورد بارها توضیح دادیم.در بخش سئو و در انتهای صفحه میتونید آدرس فروشگاه رو ببینید.در این بخش اگر آدرس مشکل نداره تغییر خودکار آدرس رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در مهر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 این موارد رو میدونم، انجام دادم بازم جواب نمیده، کلافم کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 كش مرورگتون رو پاك كنيد و از مرورگر فايرفاكس به روز استفاده كنيد من سايتتون رو ديدم و بدون مشكل تغيير ادرس اومد ولي قالبي انگار نداره و css لود نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 اگر در سایت جستجو کنید این مواردی که میگم قبلاً هم بیان کردم برای تغییر آدرس یا انتقال نیاز نیست دوباره نصب کنیدتنظیمات جدید و نام دیتابیس جدید رو باید در فایل setting.inc.php قرار بدید.تغییر آدرس سایت از بخش سئو انجام انجام میگیره.بعد از تغییر آدرس باید فایل htaccess رو ایجاد کنیدبعد از تغییر آدرس باید به بخش تنظیمات تصاویر رفته و روی ایجاد دوباره بندانگشتی ها کلیک کنید تا تصاویر به روز بشند. جستجو در انجمن فراموش نشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shirazi ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 من هم یک سوال داشتم که بی ربط نیست. من چه جوری میتونم پرستا شاپ رو تو ساب دومین ... راه اندازی کنم.من الآن توی یک پوشه نصبش کردم، ساب دومین رو هم ساختم ولی موقعی که آدرس ساب دومین رو میزنم خود پرستا ریدارکت میکنه به پوشه مثلاً:http://shop.presta-shop.irرو تبدیل میکه به:http://presta-shop.ir/shop ممنون میشم جواب بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 جوابش در بالا گفته شده عزيز؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .