jabera ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 سلام به دوستان من میبخوام 2تا بخش شاخه ها داشته باشم.یعنی میخوام 2نوع شاخه بندی کنم.و به طبع اون،2تا قسمت شاخه ها داشته باشم.مثلا اینطوری شاخه بندی من هست:تلویزیون->ال سی دیال ای دیپلاسمایخچال->سایدعادیفریزرو.... میخوام یه شاخه بندی دیگه هم درست کنم تا مثلا همون تقسیم بندی بالا باشهیه تقسیم بندی دیگه هم بر اساس ساسز باشه تلویزیون->32اینچ40اینچ یخچال->10فوت12فوت و.......... آیا همچین چیزی ممکنه!؟!؟ حتی اگه شاخه دومی را نشه زیر شاخه هم داد مشکلی نداره اگر ممکن نیست میشه از قسمت توزیع کنندگان برای این کار استفاده کرد!؟یعنی به عنوان نوع دیگری از تقسیم بندی استفاده کرد!؟؟! 2سوال انحرافی:1)اسم "شاخه ها"را چطور میشه تغییر داد؟2)من نمایش توزیع کنندگان را توی سایت غیر فعال کردم.حالا نمیدونم چطور دوباره فعالش کنم تا نمایشش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 خير چون ماژول شاخه بندي تنها شاخه هاتونو مي خونه مگه اينكه خودتون دستي يه html درست كنيد با لينك هاي مشخص بزاريد 2 « برگه ترجمه2 دوباره از ماژول ها نصبش كن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 شما ماژول جستجوی لایه ای رو نصب کنید و مواردی که ذکر کردید با استفاده از ویژگی ها ایجاد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .