masoudiv ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 درود بر شمامن هاستم خودش فایل htaccess. رو داشت بعد من فکر کردم اگه با خود پرستاشاپ این فایل رو دوباره تولید کنم به سئو سایتم کمک می کنه!اما بعد از اینکه اینکار رو کردم دیگه سایتم باز نمیشه!هیچ اروری هم نمیده!www.xboxlive.irاز پشتیبانی سرورم هم پرسیدم گفت چون هاستو تازه خریدی بکاپ نداریم و همه ی اطلاعات این فایلت پاک شده!حالا باید چیکار کنم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 چرا هرچیزی رو به چیز دیگه ارتباط میدید؟تولید این فایل بعد از فعال کردن لینک آشنا ضروری هست و اگر ایجاد نشه هیچ استفاده ای از امکانات سئو نمیکنید.تولید این فایل به هیچ عنوان باعث پاک شدن فایل ها نمیشهاگر مشکلی باشه کافیه لینک آشنا خاموش بشه و فایل ایجاد شده رو پاک کنید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 اگه هاستت ويندوزه با ساخت و توليد اين فايل سايتتون مي پكه و بالا نمي اد ولي ربطي به پاك شدن فايل هاي فروشگاه نخواهد داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudiv ارسال شده در مهر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 اقایون هاست من لینوکس هست و این فایل رو هم خودش داره.من دارم میگم بعد از اینکه این فایل رو تولید کردم (فکر میکردن اگه روی تولید این فایل کلیک کنم یه کد های دیگه ایی به این فایل اضافه میشه)از این به بعد دیگه سایتم باز نشد و مجبور شدم هستم رو ریست کنم!چون پشتیبان سرورم گفت همه ی پرمیشن ها بهم ریخته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 تولید این فایل هیچ آسیبی به پرمیشن ها نمیزنه!متأسفانه هاست شما پشتیبان خوبی نداره وگرنه درست راهنمایی میشدیدکافی بود فایل ایجاد شده رو پاک کنید. همین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 پس بهتره بگم هاستتون رو عوض كنيد چون به روز كردن اون فايل اصلا ربطي به خراب شدن دسترسي مجوز پوشه ها نداره و هاستتون متاسفانه مشكل شايد داشته باشه در مورد عدم ناسازگاري در ضمن خود اين فايل دسترسي چي داره؟بهش قبل از به روز رساني دسترسي UNIX 666 بديد بعضي هاست هاي ناسازگار اين طورين نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .