sajad-tnt ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 سلام دوستان. http://uploadtak.com/images/p32789fqd0qu64415wem.jpg اينم آموزش تصويري و گام به گام حذف توضيحات كوتاه محصولات (Products Descriptions) در صفحه اصلي ! لينك دانلود با حجم 120MB . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 120 !!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad-tnt ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 120 !!؟سلام.بله دوست خوبم !بالاخره اگر حجمش پايين باشه كيفيت تصوير هم پايين مياد و اصلا نميشه نوشته هارو ديد !ولي اگه وقت باشه اين آموزش رو به صورت متن آماده ميكنم. موفق و پيروز باشيد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 اصلن احتیاجی نیست !! شما دقیقن کجارو میخاین حذف کنین ؟؟اگر توضیحات محصول هست که از طریق پنل مدیریت و قسمت محصولات قابل دسترسیه !اگر منظور حذف یا ادیت اندازه و حجم مطالب این قسمت یا حذف قیمت و ... ، که از طریق ماژول featured products قابل دسترسی هست! باید فایل tpl مربوطه ادیت بشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 120MBيه متني بزاري بد نيست عزيز تا براي دوستان قابل مشاهده باشهمن كه نگرفتم سعي كن با نرم افزار BB FlashBack Pro خروجي بگير كه بهترينه توي كار خودش همراه با كمترين خروجي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2011 توضیح متنی نمی گذارید تا همه دوستان استفاده کنند؟ این مشکل خیلی از عزیزان بود که می خواستن همچین ترکیبی داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در آذر 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 سلام و خسته نباشید به همه دوستان من قبل از این آموزش که دوستمون زحمت کشیدن سعی به حذف بخش توضیحات کردم و با یه کمی تلاش فهمیدم خیلی نیاز به دستکاری ندارهفایل homefeatured.tpl رو باز کنید و به دنبال متن زیر بگردید که فکر میکنم حدود خط 40 برنامه باشه {$product.description_short|strip_tags|truncate:130:'...'}این خط از برنامه رو اگر دوست دارید حذف کنید یا اینکه غیر فعال کنید که شاید بعدا به دردتون بخوره ولی فکر میکنم اون کاری که دوستان میخوان رو انجام میده.شما هم امتحان کنید اگر اشتباه بود بفرمایید که تصحیح کنیمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 بهتره قبل از ویرایش یک کپی از فایل بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 سلام و خسته نباشید به همه دوستان من قبل از این آموزش که دوستمون زحمت کشیدن سعی به حذف بخش توضیحات کردم و با یه کمی تلاش فهمیدم خیلی نیاز به دستکاری ندارهفایل homefeatured.tpl رو باز کنید و به دنبال متن زیر بگردید که فکر میکنم حدود خط 40 برنامه باشه {$product.description_short|strip_tags|truncate:130:'...'}این خط از برنامه رو اگر دوست دارید حذف کنید یا اینکه غیر فعال کنید که شاید بعدا به دردتون بخوره ولی فکر میکنم اون کاری که دوستان میخوان رو انجام میده.شما هم امتحان کنید اگر اشتباه بود بفرمایید که تصحیح کنیمموفق باشید من این کارو انجام دادم ولی توضیحات حذف نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 دو نکته: 1. هنگامی که فایل های tpl رو تغییر میدید از روشن بودن کامپایل اطمینان حاصل کنید2. احتمال داره شما در این مسیر فایل tpl رو تغییر داده باشید: site.com/modules/homefeatured بررسی کنید که اگر در site.com/themes/yourtheme/modules/homefeatured این فایل tpl وجود داره اون رو تغییر بدید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .