sirramin ارسال شده در مهر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2012 http://catalogo-onlinersi.net/968-large/google-plus-1-button.jpg برای دریافت ماژول از بازارچه سایت کلیک کنید بعد از نصب ماژول به "پنل مدیریت > ماژول ها > موقعیت ها" رفته و از قسمت top of pages پاک کرده و از گزینه "نشاندن ماژول" در قسمت Product Footer هوک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 رامین جان ممنون بابت این ماژول. لطف میکنی بذاری توی بازارچه و از اونجا لینک بدی؟ ممنونموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 من وقتی از top of pages پاکش میکنم.و در Product Footer هوک: لوگو میره-و در صفحه اصلی سایت انگار نه انگار که چیزی هست!مشکل کجاست!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 رامین جان ممنون بابت این ماژول. لطف میکنی بذاری توی بازارچه و از اونجا لینک بدی؟ ممنونموفق باشیدلینک از بازارچه سایت قرار گرفت من وقتی از top of pages پاکش میکنم.و در Product Footer هوک: لوگو میره-و در صفحه اصلی سایت انگار نه انگار که چیزی هست!مشکل کجاست!؟ ادرس سایتتون رو برای بررسی بذارید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 با سلام این ماژول به روی 1.3 سازگاری داره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 با بازاچه مراجعه كنيد براي هر دو نسخه موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramin18 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام با عرض تشکرمن نصب کردم ولی نه داخل سایت نشون میده نه میشه تغییرش داد. چیکار باید کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 به پيكربندي ماژول مراجعه نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 با سلامچگونه ماژول گوگل پلاس را از هدر قالب سايت حذف كنيم؟ در ماژول هاي گوگل پلاس را نمي بينم اما قبلا طراح قالب اقاي بهمن اين را قرار داده است امروز مشكل لود شدن دارم كه احتمالا بخاطر بستن گوگل هست مي خواستم اين محبوبيت گوگل پلاس را لغو كنم ممنون مي شم راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 قاعدتا :بخش ماژول هاموقعيتبخش header رو پيدا و اسم ماژول رو پيدا و دكمه حذفشو ميزنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 همون ديگه نيست! ماژولش نيست اما خودش رو هدر هست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 شما از كجا مي دونيد توي بخش هدر هست كلا توي بخش هاي ديگه جستجو كنيد در همون بخش موقعيت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .