ebisat ارسال شده در مهر 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2018 با سلام من به تازگی پرستاشاپ رو نصب کردم، من یه پوشه روی هاستم دارم که تصاویر برای شاخه ها، محصولات، لوگو و ... رو بصورت مرتب دسته بندی کردم، من نمی خوام تصاویر رو از سیستم خودم آپلود کنم چطوری باید عکس برای محصول یا شاخه و ... رو از طریق هاست انتخاب کنم، چون وقتی کلیک میکنم پنجره ای برای آپلود فایل از سیستم خودم باز میشه.. ممنون میشم راهنمایی کنید: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
نیوشاسیتی ارسال شده در مهر 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2018 سلام دوستان من حالت چند فروشگاهی رو فعال گردم و اسم فروشگاه اصلی من نیوشا هستش و فروشگاه دوم rejimisalamati حالا میخام فروشگاه دوم رو حذفش کنم ولی نمیدونم باید چطوری انجامش بدم. لطفا راهنماییم کنید مرسی عکسش رو اپلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در آبان 1، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2018 با سلام من به تازگی پرستاشاپ رو نصب کردم، من یه پوشه روی هاستم دارم که تصاویر برای شاخه ها، محصولات، لوگو و ... رو بصورت مرتب دسته بندی کردم، من نمی خوام تصاویر رو از سیستم خودم آپلود کنم چطوری باید عکس برای محصول یا شاخه و ... رو از طریق هاست انتخاب کنم، چون وقتی کلیک میکنم پنجره ای برای آپلود فایل از سیستم خودم باز میشه.. ممنون میشم راهنمایی کنید: کسی از دوستان نیس جواب منو بده؟؟ :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2018 بعد از اینکه چند فروشگاهی رو فعال کردید بالا اکثر صفحات یه لیست میاره که می تونید فروشگاه مورد نظرتون رو برای اعما تغییرات انتخاب کنید. برای این منظور وارد منوی تنظیمات >> عمومی بشید، از بالای صفحه ، سمت راست، فروشگاه پیش فرض رو انتخاب کنید حالا چند فروشگاهی رو غیرفعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2018 با سلام من به تازگی پرستاشاپ رو نصب کردم، من یه پوشه روی هاستم دارم که تصاویر برای شاخه ها، محصولات، لوگو و ... رو بصورت مرتب دسته بندی کردم، من نمی خوام تصاویر رو از سیستم خودم آپلود کنم چطوری باید عکس برای محصول یا شاخه و ... رو از طریق هاست انتخاب کنم، چون وقتی کلیک میکنم پنجره ای برای آپلود فایل از سیستم خودم باز میشه.. ممنون میشم راهنمایی کنید: سلام تصاویر در نهایت به صورت دسته بندی شده در هاست آپلود میشه اما امکان اینکه شما تصویرتون رو از هاست آپلود کنید وجود نداره موفق باشید واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .