shmata ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 ماژول سبد خرید من چند کلمه اش فارسی نیست کلمات ( Cart-Checkout-shipping-... )در فایلهای modules/blockcart/fa.phpmodules/blockcart/en.phptranslations/fathemes/themeName/lang/fa.phpthemes/themeName/lang/en.php جستجو کردن این کلمات نبودند در قسمت Tools/Translations/هم نبودند کجا را باید برم درست اش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 داخل پوشه ماژول در قالب شماthemes/themename/module/blockcart/fa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 تمام آیتمهایی که در صفحه مذکور موجودند , تماما ترجمه شده اند . ولی کلمه check out و cart در ماژول من به صورت انگلیسی هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 قالبتون قالب پيش فرضه؟ اگه نه از جايي كه خريديد قالب رو بايد ترجمه كامل رو دريافت كنيد فايل هاي fa.php موجود در اين ماژول و يا پوشه ترجمه 777 هستند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 احتمالا تعریف نشده که بتونه چند زبانه عمل کنهدر واقع برنامه نویس تمپلیت شاید یادش رفته که اون کلمات رو داخل عبارت مخصوص قرار بده تا قابلیت دریافت ترجمه رو داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 اگر اين طوري باشه كه فكر نكنم اين طوري باشه توي فايل هاي .TPL قالب بگرديد و اين كلمه رو جايگزين فارسيشو بنويسيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smrhn ارسال شده در آذر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 اگر اين طوري باشه كه فكر نكنم اين طوري باشه توي فايل هاي .TPL قالب بگرديد و اين كلمه رو جايگزين فارسيشو بنويسيد با سلامآقا منم همین مشکل دارم هر کار کردم حل نشداین کارایی رو که گفته شده رو انجام دادم بازم نشدخواهشا اگر کسی میدون راهنمایی کنیا حداقل اگر یک تمپ خوب سراغ دارید که تست شده رو معرفی کنیدمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .