farzad3620 ارسال شده در آذر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2018 با سلام من هم مانند بقیه دوستان میخواهم در موقع پرداخت تخفیف اعمال بشه و نشان داده بشه حدود دو 2 ساعتی هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مثلا یکی از دوستان فرمودند تاریخ را میلادی بذارید ولی بر می گرده به شمسی یا فرمودند دیباگ را روشن کنید ولی باز هم درست نشد ممنون میشم با عکسهایی که پیوست میکنم راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2018 سلام وقت بخیر تخفیف از بخش قوانین کاتالوگ موقع پرداخت اعمال نمیشه و کلا تخفیف رو نشون میده ، قوانین سبد خرید ، تخفیف برای موقع پرداخت هست. اما برای اینکه تخفیف هاتون رو نمایش نمیده، یه عکس از گروه وضعیت هایی که اضافه کردید بذارید فقکر می کنم مشکلتون توی نحوه اضافه کردن (و احتمالا اضافه نکردن) این گروه ها باشه موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 و farzad3620 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در آذر 2، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2018 با سلام دو تصویر آخر خدمت شما ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2018 منظورم این بخش نبود دوست عزیز. موقعی که شما قوانین کاتالوگ رو اضافه می کنید در تصاویر بالا مشخصه ، یه دکمه هست به نام گروه وضعیت. تا گروه وضعیت تعریف نکنید تخفیف ها جایی اعمال نمیشه شما باید انتخاب کنید این تخفیف به چه دسته ای و با چه مشخصاتی اعمال بشه که شما اصلا اون رو اضافه نکردید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در آذر 3، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2018 ممنون از پاسخ شما ولی من هر کاری که شما فرمودید انجام دادم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2018 می تونید از طریق تیکت درخواست بررسی فنی بدید تا مشکلتون رو بررسی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .