arashdj ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 سلامموقعی که میخوام عکس آپ کنم تا روی browse کلیک میکنم The webpage cannot be foundصفحه سفید میادپاک کردم دوباره نصب کردم ماژول باز هم همین بود قبلا درست بود حالا چرا اینجوری میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 من كه نفهميدم! مشکل با ویرایشگر متن اصلی موقعی که میخوام عکس آپ کنم پاک کردم دوباره نصب کردم ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 سلامبرای منم این مشکل تازه بوجود اومده .وقتی brows را میزنی قبلا یک صفحه میومد تصویر آپلود میکردم الان ارور 404 میده و اون صفحه نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 شاید یک فایل پاک شده باشه. آدرس همون صفحه رو بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 دقیقا مشکل منم همینه اینم تصویر با هر مرورگری رفتم همین بود خود ماژول editorial را هم مجدد نصب کردم نشداروری که میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 روی همون صفحه راست کلیک کنید و از page infi یا preporties لینک صفحه رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 res://ieframe.dll/http_404.htm#http://www.pars-system.ir/admin1/ajaxfilemanager/ajaxfilemanager.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2012 میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 ظاهرن این یک باگ هست که در نسخه 1.4.4.1 وجود داره. دوستانی که نسخه 1.4.6.2 استفاده می کنند مشکی با این بخش ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 دوست عزیز نسخه منم 1.4.6.2 میباشد.حالا راهش چیه؟فروشگارو دوباره نصب کنم ؟کلی محصول گذاشتم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 نصب دوباره آخرین کار هست که باید انجام بشه. این مشکل رو پیگیری میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در مهر 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 فکر کنم سطح دسترسی پوشه ها مشکل داره چون وقتی فروشگاهو مجدد نصب کردم وقتی اکسترا کردم دیگه تو شاخه اصلی هاست کپی نکردم درست شد..لی وقتی اکسترا میکنم و توی شاخه اصلی MOVE کردم باز همین خطا میادموقع اکسترا یه پوشه prestashop میاد که وقتی محتویات کپی میشن تو شاخه اصلی فک کنم سطح دسترسی تغیر میکنه؟اگه میشه بگید باید چیکار کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در آبان 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 سلام من چند بار فروشگاهو نصب کردم این مشکل فقط زمانی هست که فایل ها در روت است وقتی داخل یه پوشه دیگه هستن مشکل ندارمخواهشن کمک کنید دیگه دارم از این فروشگاه زده میشمwww.site.com اینجوری درسته میشه www.site.com/folder نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 سطح دسترسی اون فایل باید 644 باشهیک بار فایل رو با ویرایشگر هاست باز کنیدبعد از این کار دیباگ رو فعال کنیددوباره تلاش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .