ali_tajik ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 سلامدر صفحه اول هنگام افزودن یک کالا به سبد خرید با این پیغام خطا مواجه میشم: TECHNICAL ERROR: unable to add the product. Details:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: error علت چی می تونه باشه؟؟ همچنین با تولید مجدد htaccess اتفاقی که در عکس افتاده نیز رخ میدهعلت این چیه؟؟؟%20 http://drbook.ir/sanad/eror.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 اون خطا تا جایی که من میدونم دو دلیل داره: 1. قبل از بارگذاری کامل صفحه محصول رو ذخیره کردید2. مرورگرتون ناسازگاره (با یه مرورگر دیگه تست کنید) در مورد مسئله دوم هم بعید به نظر میرسه که مشکل از .htaccess باشه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 ممنونم از جوابتون ولی در مورد خطای اول با فایرفاکس و گوگل کروم در دو کامپیوتر مجزا و روی دو سایت که روی هر دو پرستا نسخه 1.4.6.2 نصب کردم (البته در یک هاست) تست کردم و مشکل همچنان پابرجاست. البته وقتی به داخل سبد خرید میری محصول رو اضافه کرده اما در صفحه اصلی اعلام خطا می کنه و محصول به داخل سبد نمیره. در مورد خطای دوم هم این اتفاق فقط زمانی بروز می دهد که فایل .htaccess را ایجاد می کنم. واقعا نمی دانم چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 این ها معمولاً خطاهای سرور هستند. سبد خرید ای جکس رو خاموش کنید.گاهی اوقات خطاهایی رخ میده که حل کردنش دشوار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 این ها معمولاً خطاهای سرور هستند. سبد خرید ای جکس رو خاموش کنید. لطفا بفرمایید از کجا خاموش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 از داخل پیکربندی ماژول سبد خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 عزيزان اين مشكل ناسازگاري هاستتونه و مخصوصا متغير safe mode و ربطي به موارد بالا ندارهدر بعضي موارد هم مشكلي دسترسي پوشه ها هست كه مورد اول محتمله (اگر مورد دوم رو بررسي كرده ايد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .