shop13 ارسال شده در بهمن 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2018 سلام دوستان، من تو سایتم یه شاخه دارم به نام تهویه صنعتی و تجاری، این شاخه 4 تا زیر شاخه به نام های فن کویل، پکیج پشت بامی و داکت اسپلیت و چیلر داره که هر 4 زیر شاخه فعال هستن، اما هنگام نمایش فقط 2 مورد اول رو نشون میده و 2 تای بعدی رو نشون نمیده، علتش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در بهمن 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2018 دسته بندی منظورتونه ؟ توی اون دو دسته دیگر محتوا دارید یا خیر؟ اگ محتوا نداشته باشید در حالت پیش فرض فکر نمیکنم دسته نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در بهمن 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2018 دسته بندی منظورتونه ؟ توی اون دو دسته دیگر محتوا دارید یا خیر؟ اگ محتوا نداشته باشید در حالت پیش فرض فکر نمیکنم دسته نمایش داده بشه با سلام، در هر 4 دسته محتوا وجود دارد اما فقط 2 دسته را نمایش میدهد، می توانید مشاهده نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در بهمن 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2018 دسته بندی منظورتونه ؟ توی اون دو دسته دیگر محتوا دارید یا خیر؟ اگ محتوا نداشته باشید در حالت پیش فرض فکر نمیکنم دسته نمایش داده بشه دوست عزیز، سایت را مشاهده نمایید، در منوی سایت 2 دسته یا شاخه وجود دارد، یک دسته ( شاخه) بنام کولر گازی هیتاچی می باشد و دیگری تهویه صنعتی و تجاری دسته ( شاخه) تهویه صنعتی و تجاری شامل 4 زیر دسته ( زیر شاخه) می باشد، اما فقط 2 زیر شاخه نمایش داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در بهمن 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2018 دوست عزیز، سایت را مشاهده نمایید، در منوی سایت 2 دسته یا شاخه وجود دارد، یک دسته ( شاخه) بنام کولر گازی هیتاچی می باشد و دیگری تهویه صنعتی و تجاری دسته ( شاخه) تهویه صنعتی و تجاری شامل 4 زیر دسته ( زیر شاخه) می باشد، اما فقط 2 زیر شاخه نمایش داده می شود برای این زیر شاخه ها که میفرمایید مطالبی منتشر کردید روی سایت یا خیر ؟ تازمانی که مطالبی برای یک دسته خاص در سایت منتشر نکنید دسته ها روی سایت نمایش داده نخواهند شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2018 برای این که دسته بندی هاتون به منو اضافه بشن باید به پیکربندی ماژول "منوی افقی" یا همون "blocktopmenu" مراجعه کنید و شاخه های مورد نیازتون رو به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در بهمن 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2018 برای این زیر شاخه ها که میفرمایید مطالبی منتشر کردید روی سایت یا خیر ؟ تازمانی که مطالبی برای یک دسته خاص در سایت منتشر نکنید دسته ها روی سایت نمایش داده نخواهند شد. محصول وارد کردم، برای هر زیر شاخه تعدادی محصول وارد کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در بهمن 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2018 برای این که دسته بندی هاتون به منو اضافه بشن باید به پیکربندی ماژول "منوی افقی" یا همون "blocktopmenu" مراجعه کنید و شاخه های مورد نیازتون رو به منو اضافه کنید دسته بندی به منو اضافه شده، 2 تا دسته بندی دارم، یک دسته بندی کولر گازی و دسته دیگر تهویه صنعتی، دسته تهویه صنعتی دارای 4 زیر دسته است، که هر 4 زیر دسته فعال هستن و محصولاتی دارند، اما در نمایش فقط 2 زیر دسته نمایش داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .