farzad3620 ارسال شده در فروردین 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2019 با سلام و درود بنده داخل سایتم کنار منوی افقی یک کادر جسنجو دارم ولی 1-نوشته جستجو یا لوگوی ان در کنارش نیست. 2-اصلا وقتی کلمه یا محصولی رو که جستجو میکنی به اون صورت کار نمیکنه ولی در بخش پنل کاربری خوب جستجو می کنه و نوشته (جستجو) و لوگوگوی آن هست نسخه قالب 1.6.1.5 ممنون میشم راهنمایی بفرمایید عکس پیوستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2019 می تونید از پیکربندی ماژول "منوی افقی" یا همون "blocktopmenu" اون قابلیت جستجو رو از منوتون حذف کنید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 24، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2019 می تونید از پیکربندی ماژول "منوی افقی" یا همون "blocktopmenu" اون قابلیت جستجو رو از منوتون حذف کنید با درود من نمی خوام حذف کنم میخوام نوشته جستجو و لوگو ی آن باشه و دوم کلمات رو درست جستجو کنه مثل جستجو در بخش کاربری که خوب عمل می کنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 25، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2019 درود کسی نبود پاسخ بده من در ماژول جستجوی لایه ای تمام شاخه ها رو انتخاب کردم گفتم دوتا مشکل دارم 1. لوگوی سرچ در فروشگاه نیست 2.سرچ به خولبی کار نمیکنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2019 سلام جستجوی توی منو رو غیرفعال کنید و از منوی ماژول ها >> جایگاه ها ، بررسی کنید که ماژول جستجوی سریع توی displaytop قرار داشته باشه اگر نبود با استفاده از دکمه نشاندن یک ماژول ، ماژول جستجوی سریع رو به این هوک اضافه کنید موفق باشید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 26، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2019 سلام جستجوی توی منو رو غیرفعال کنید و از منوی ماژول ها >> جایگاه ها ، بررسی کنید که ماژول جستجوی سریع توی displaytop قرار داشته باشه اگر نبود با استفاده از دکمه نشاندن یک ماژول ، ماژول جستجوی سریع رو به این هوک اضافه کنید موفق باشید درود درست شد ولی یه اشکال داره مثلا یه محصول به عنوان مثال (موبایل گالکسی) که تعداد 100 تا تو فروشگاه هست فقط 20 تاشو میاره یعنی انگار به تمام محصولات وشاخه ها دسترسی نداره. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2019 سلام وقت بخیر از منوی تنظیمات >> جستجو، بازسازی کل فهرست بندی یا افزودن محصولات یافت نشده به فهرست رو بزنید موفق باشید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 27، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2019 سلام وقت بخیر از منوی تنظیمات >> جستجو، بازسازی کل فهرست بندی یا افزودن محصولات یافت نشده به فهرست رو بزنید موفق باشید درود ممنون از راهنمایتون اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .