farzad3620 ارسال شده در خرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2019 با سلام من از قالب1.6 استفاده می کنم در قسمت مارو دنبال کنید (شبکه های اجتماعی) به جای یوتوب میخواستم آپارات رو تعویض کنم فقط هر چی داخل مازول شبکه های اجتماعی میشم نمیدونم 1. چطوری و کجا لوگوی آپارات رو آپ کنم 2. چگونه بهش لینک بدم ممنون میشم راهنمای فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2019 سلام وقت بخیر ماژول شبکه های اجتماعی امکان اضافه کردن آیکون های جدید رو نداره. برای اینکار باید سورس ماژول رو از طریق هاست تغییر بدید و موارد مد نظرتون رو اضافه کنید. اگر از ماژول پیش فرض استفاده می کنید و توی قالبتون پوشه ماژول رو ندارید مسیر زیر میشه : محل نصب پرستاشاپ >> blocksocial << modules نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 7، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2019 سلام مجدد ببینید من دنبال لوگوی یوتوب در هاست یا قالب میگردم که پیدا نمیکنم ماژول blocksocial رو هم دارم یه عکس پیوست شد ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2019 سلام باید فایل blocksocial.tpl رو ویرایش کنید. لوگی یوتیوب و سایر موارد آیکون هست. باید فونت آیکون مورد نظرتون رو جایگزین کنید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2019 برای تغییر آیکون با توجه به عکسی که ارسال کردید باید در بخش li تگ a روی :before بزنید تا بهتون محل css تعیین لوگو رو نشون بده واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2019 برای تغییر آیکون با توجه به عکسی که ارسال کردید باید در بخش li تگ a روی :before بزنید تا بهتون محل css تعیین لوگو رو نشون بده با سلام ممنون میشم توضیح بیشتری بدید اگه آیکون یوتوب اسم داشت در سی پنل راحتر میشد مکان آن را فهمید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2019 برای این مورد لازمه که با فونت آیکون ها آشنا باشید در طراحی های جدید دیگه از عکس برای آیکون ها استفاده نمیشه و بجاش از فونت آیکون استفاده میشه شما باید در فایل css مربوطه کد :before اون بخش رو پیدا کنید و کد آیکون یوتیوب حذف کنید بجاش آپارات رو بذارید (البته آپارات فونت آیکون نداره و بجاش باید از عکس استفاده کنید و یا با ترفندهایی آیکون آپارات رو به فونت آیکون تبدیل کنید) در کل توصیه می کنم از شخصی آشنا به css و فونت آیکون کمک بگیرید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .