hidden ارسال شده در آبان 3، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2019 سلام دوستان من ماژول نقشه سایت پیشفرض رو داشتم به روز رسانی زدم اما ماژول تغییری نکرد و به روز رسانی نشد از اینترنت Google sitemap v3.2.2 رو دانلود کردم الان میخوام نصب کنم این ارور رو میده فکر میکنم ماژول ک نصب کردم ناقص هست عزیزان کسی نسخه بدون مشکل ماژول رو داره ؟ نسخه پرستاشاپ من 1.6.1.5 خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام استخراج آخرین نسخه. واکنش ها : arsshayan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در فروردین 8، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2020 سلام دوستان من ماژول نقشه سایت پیشفرض رو داشتم به روز رسانی زدم اما ماژول تغییری نکرد و به روز رسانی نشد از اینترنت Google sitemap v3.2.2 رو دانلود کردم الان میخوام نصب کنم این ارور رو میده فکر میکنم ماژول ک نصب کردم ناقص هست عزیزان کسی نسخه بدون مشکل ماژول رو داره ؟ نسخه پرستاشاپ من 1.6.1.5 خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام استخراج آخرین نسخه. منم همین مشکلو دارم کسی هست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .