Dr.D347h ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 راهی وجود داره که فایل های فروشی رو که برای دانلود میزارم رو تو یه قسمت دیگه هاست آپلود کنم یا روی هاست دانلودی که مال خودمه آپلود کنم و بعد از فروش فایل از اونجا دانلود بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 این کار مشابه فروش پین هست.باید از ماژول های پولی که هزینه بالایی دارند استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 دليلتون بري اينكار چيهشايد بشه بهتر راهنمايي كرد چون بنده خودم سيستم پين رو توي پرستا راه انداختم و مشكلي دوستان ندارن حالا چه پين چه فايل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesaab ارسال شده در بهمن 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2012 من هم همین مشکل رو دارم. میشه یه راهی بگید که مشکل حل بشه؟حجم فایلهام خیلی زیاده هاستم حجمش جواب نمیده. میخوام یه هاست دانلود بگیرم.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2012 تنها راهي كه به ذهنم ميرسه اينه كه شما محصولي با تعدادموجودي انبار يك و به صورت دانلودي با اين تفاوت كه چيزي كه دانلود مي كنه لينكهاي مستقيم محصولاتون هستند و طرف وقتي ميخره اول اينكه ديگه اون براي بعدي قابل خريد نيست و بايد شما دوباره با تعويض لينك اقدام به روز رساني لينكش كنيد چون پرستا فايل رو كد گذاري مي كنه موقع اپلود و همچنين لينك ها مشابه نيست پس يا بايد اپلود كنيد يا ميتونيد از اين روش استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2012 شاید بشه با روش هایی این کار رو انجام دادشما باید فایل هایی که پرستا میسازه رو به هاست جدید منتقل کنید و بعد با تغییراتی که در این بحث نمیگنجه پرستا رو مجبور کنیم که از آدرس جدید استفاده کنههرچند تست نکردم اما فکر میکنم بشه انجامش داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2012 و اينم در نظر بگيريد اگر بخواهيد كاري كه دانوش جان گفتن رو عملي كنيد نياز به تغيير فايل هاي هسته پرستا و همچنين عدم امنيت صد در صدي فايلهاتون و همچنين هزينه براي تغيير اين تغييرات در صورت عملي شدن خواهيد داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .