admin ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 http://bazaar.presta-shop.ir/154-thickbox/prestashop-1462-atajoy-free-module.jpg اتاجوی یک سیستم پیکی میباشد که هم اکنون در چند شهر بزرگ فعالیت میکندماژول پرداخت در محل اتاجوی برای پرستا شاپ پارسی توسط برنامه نویس تیم پرستا شاپ پارسی آماده شده و هم اکنون در دسترش شما عزیزان میباشد قابلیت های کلیدی ماژول: سازگار بودن با پرداخت یک مرحله ای!نمایش کد پیگیری به مدیر http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/atajoy/sefaresh.jpg ارائه ی کد پیگیری به مشتری (هنگام تایید سفارش و ارسال کد پیگیری به ایمیل مشتری) http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/atajoy/email.jpg http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/atajoy/sabtesefaresh.jpg دارای پنل پیگیری سفارشات اتاجوی در خود فروشگاه http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/atajoy/panele%20ekhtesasi.jpg دارای وضعیت اختصاصی http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/atajoy/amar.jpg اضافه شدن خودکار شهرهایی که در آینده به لیست شهرهای اتاجوی افزوده میشوند به ماژولامکان استفاده از سایر روش های پرداخت در کنار ماژول اتاجویتوجه: راهنمای نصب داخل فایل فشرده موجود میباشد. لطفا حتما قبل از نصب راهنمای آن را با دقت مطالعه کنید دریافت رایگان ماژول پرداخت درب محل اتاجوی از بازارچه پرستا شاپ پارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 با سلامممنون بابت این ماژول ارزشمند.من این ماژول رو طبق راهنما نصب کردم ولی قالبم رو به هم ریخت. قالب فروشگاه من همون قالب پیش فرض هست که یکم ادیت شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 با استفاده notepad++ و نصب ابزارک compare روی اون. تک تک فایل های قالب که در این ماژول هست رو با قالب خودتون باهم باز کنید و مقایسه کنید. هرجا تغییر کرده تغییر بدید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
takide ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 سلام و خسته نباشیدمن به این ماژوا لحتیاج دارمتمامی مراحل نصب رو طی میکنم و کاملا نصب میشهزمانی که سفارش میخواد به مرحله ارسال برسه صفحه سفارش سفید میشه و ادامه پیدا نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 ديباگ رو فعال كنيد تا خطاش رو مشاهده نماييد ديباگ نميدانيد چيست : در انجمن جستجو كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
takide ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 والا نمیدونم ديباگ رو چطوری فعال میکنن تو انجمن هم گشتم پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 در فایل config/config.ic.phpخط اول بعد از توضیحات دیباگ رو on کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلامپس از نصب اتاجوی هنگام افزودن به سبد محصولات با خطا مواجه می شم. که در عکس ضمیمه مشاهده می شه.در ضمن در بخش های گوناگون با خطا مواجه هستم. آدرس فروشگاه: medical-book.ir http://www.medical-book.ir/img/EROR.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 تا جایی که بنده میدونم این مورد ارتباطی با ماژول نداره و برمیگرده به مرورگر و سرعت اینترنتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 کاش شما از فروشگاه بنده دیدن می کردید.تا قبل از نصب آتاجوی هیچ مشکلی نیست و بعد از نصب هم قالب به هم می ریزه و هم کلی خطا وجود داره که البته من خیلی متوجه نمیشم برای چی هست. در ضمن قالب من قالب پیش فرضه.متاسفانه این ماژول ظاهرا درست کار نمی کنه و یا نیاز به راهنمای جامع تری برای نصب داره. وقتی که حامل پیش فرض چیزی غیر از آتاجوی باشه مشکل حل میشه ولی در زمانی که حامل رو آتاجوی قرار می دم مشکل بوجود میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 من مشكلي نديدم توي سايتتون و اضافه شد به سبددر ضمن بعد از نصب بايد حتما يه بار كامپايل كنيد كل سايتتون رو در تنظيمات و بخش كارايي كامپايل روشن و كش خاموش اگر مشكل باقي است يا سرعت پايين اينترنتتون هست يا احتمالا safe mode توي هاستتون فعال نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 دوست عزیز من این ماژول رو از روی سایت حذف کردم رای همین مشکلی نداره.لطفا این لینک رو مشاهده کنید:http://organic.cloudsite.ir/shop/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 بارها گفتيم از هاست هاي رايگان نميتونيد انتظار كار خوبي داشته باشيد اگه هاست رايگانه مشكل همينه اگر نه هاستتون ناسازگاره و احتمالا safe mode توي هاستتون فعال نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 دوست عزیز هاست فروشگاه اصلی که لینکش در پست اولم اومده رایگان نیست و همونطور که گفتم ماژول رو ازش حذف کردم اما برای تست از این هاست رایگان که متعلق به همان شرکت هاست اصلیه استفاده کردم. می فرمایید safe mod رو چطور باید فعال کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 از پشتيبان هاستتون بايد بخواين پس كلا هاستتون سازگار نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_blue ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 سلام دوستان عزیز این ماژول فوق العاده کاربردیهولی من هرکاری کردم مشکلم حل نشد اول که قالب میریزه بهم (پست اول میگه تغییراتش را با قالب اول یکی کنید خوب بهتر نیست اصلا فایلهای قالب این ماژول و جایگزین نکنیم ) دوم اینکهوقتی ماژول ship to pay رو میخوام پیکربندیش کنم صفحه ی پیکربندیش باز نمیشه یک دنیا ممنون میشم کسی اگه کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 نسخه فروشگاه سازتون؟ اين ماژول براي 1.4.6 به بالا نوشته شده تا جايي كه مي دونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_blue ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 پرستا شاپاینم سایتمه luxhyper.com حالت safe mood هم پشتیبانی میگه ما نمیتونیم روشن کنیم به خاطر مسائل امنیتیبه کل فکر کنم باید بی خیالش شم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 شما عكساي سايتتون هم لود نميشهدر بخش مولد .htaccess و به روز كنيد حالت safe mood هم پشتیبانی میگه ما نمیتونیم روشن کنیم به خاطر مسائل امنیتی اين دقيقا همان بهانه هايي است كه مديران هاست به دليل عدم توان در تامين امنيت سرورهاشون و بستن جاهاي ديگه كه بايد به طور پيش فرض باز باشه مي گن! ميتونيم در خدمتتون باشم براي ميزباني نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doman ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 دوست عزیز من این ماژول رو از روی سایت حذف کردم رای همین مشکلی نداره.لطفا این لینک رو مشاهده کنید:http://organic.cloudsite.ir/shop/ سلام به نظر میرسه که ماژول در ارتباط با وب سرویس با مشکل مواجه میشه، اون پیامی که موقع اضافه کردن به سبد نشون داده میشد[تصویری که گذاشتید] هم به همین دلیل بود.اگه شما به ارورها و وارنینگ ها دسترسی دارید که اینجا قرار بدین تا ببینیم مشکل از کجاست، وگرنه با دیدن یه صفحه سفید که نشون از مشکل داره نمیشه به خود مشکل رسید و رفع ِش کرد مشکل می تونه چیزایی مثل: - افزونه ی SOAP روی هاست شما فعال نیست- اطلاعات حساب کاربری شما در اتاجوی معتبر نیست- وزن کالا ها صفر هست و... توی لینک بالا مشکلی از نظر بهم خوردگی قالب نبود، شما منظورتون دقیقن کجای قالب بود؟ موفق باشید____________________________________________________________________________سلام و خسته نباشیدمن به این ماژوا لحتیاج دارمتمامی مراحل نصب رو طی میکنم و کاملا نصب میشهزمانی که سفارش میخواد به مرحله ارسال برسه صفحه سفارش سفید میشه و ادامه پیدا نمیکنه سلام بالا عرض کردم که دقیقن همین هست که شما می گید و صفحه سفید قطعن نشونه ای از یه مشکل هست، اما ما یا باید از اروری که در ثبت میشه اطلاع داشته باشیم تا بتونیم کمک کنیم شما عجالتن مسئله فعال بودن SOAP روی هاست خودتون رو از پشتیبانی هاست بپرسید و همچنین اطلاعات حساب اتاجوی که داخل تنظیمات ماژول وارد کردید رو دوباره چک کنید. موفق باشید____________________________________________________________________________________سلام دوستان عزیز این ماژول فوق العاده کاربردیهولی من هرکاری کردم مشکلم حل نشد اول که قالب میریزه بهم (پست اول میگه تغییراتش را با قالب اول یکی کنید خوب بهتر نیست اصلا فایلهای قالب این ماژول و جایگزین نکنیم ) دوم اینکهوقتی ماژول ship to pay رو میخوام پیکربندیش کنم صفحه ی پیکربندیش باز نمیشه یک دنیا ممنون میشم کسی اگه کمک کنه سلام ببینید برای این ماژول همونطور که توی فایل راهنما هم نوشته شده، اسامی شهر ها باید دقیقن مطابق سیستم اتاجوی باشه، یعنی توی فرم آدرس به جای اینکه خریدار اسم شهر رو تایپ کنه، باید شهر خودش رو از یک لیست انتخاب کنه تا مسئله بالا تامین بشه. پس مجبوریم فایل های قالب رو که دارای فرم آدرس هستند رو ویرایش کنیم و واقعن چاره ی دیگه ای نداریم. در مورد ship to pay بفرمایید که دقیقن چی میشه؟ یعنی وقتی رو لینک پیکربندی کلیک می کنید چه اتفاقی می افته؟ مهم - برای شما و هر کس دیگه ای که از قالب اختصاصی استفاده می کنه: بعد از جایگزینی فایل های قالب و کامپایل فایل ها، باید همه ی فرم هایی که به نوعی آدرس رو از خریدار می گیرند دارای فیلد شهر بصورت لیست افتادنی باشند. اگه اینطور نبود برای من یه پیغام خصوصی ارسال کنید تا از شما فایلی که باید تغییر داده بشه رو بگیرم و تغییرات رو روش پیاده کنم (یا اگه خودتون توانایی ش رو دارید اینکار رو انجام بدین) موفق باشید دوستان من، این ماژول بعد از نوشته شدن تست شده، احتمال ایجاد مشکل در مراحل نصب وجود داره و توی فایل راهنما هم نوشته شده که این همه دشواری و دردسر به چه دلیلی هست. لازم هست که شما کمی صبور و پیگیر باشید.بنظرم دونستن این موضوع که این ماژول قبلن برای فرد دیگه ای بدرستی کار کرده کافی هست که من نهایت تلاشم رو انجام بدم که خودم در درجه اول مشکل رو پیدا کنم و بعد هم مصرانه پیگیر حل اون باشم و [نه پاک کردن مسئله]. اینها همه مشروط بر این هست که استفاده از این ماژول برای کسی واقعن اهمیت داشته باشه. ارادتـ مند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 با تشکردر مورد مواردی که فرمودید چک کردم و فقط وزن محصولات صفر هست. ولی من متوجه نمیشم که چرا هم ایجکس سبد خرید از کار میوفته و هم قالب به هم میریزه یعنی ستون سمت چپ کلن ناپدید میشه. ضمن اینکه قالب من قالب پیش فرض هست که کمی ویرایش شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doman ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 با تشکردر مورد مواردی که فرمودید چک کردم و فقط وزن محصولات صفر هست. ولی من متوجه نمیشم که چرا هم ایجکس سبد خرید از کار میوفته و هم قالب به هم میریزه یعنی ستون سمت چپ کلن ناپدید میشه. ضمن اینکه قالب من قالب پیش فرض هست که کمی ویرایش شده. خُب بعد از اینکه وزن کالا رو از صفر خارج کردید مشکل حل شد؟ اگه جواب منفیئه، لطفن دیباگ رو فعال کنید و اروری که نمایش داده میشه رو اینجا بزارید. اون ارور جاوا اسکریپ اینجا کمکی نمی کنه (تصویری که صفحه قبل بود) اگه ماژول حمل و نقل با مشکل مواجه بشه ایجکس سبد خرید کار نخواهد کرد، همینطور مورد دیگه ای که گفتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan1363 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سلام من این ماژول رو برای پرستا شاپ 1.3 میخوام کسی هست این کا رو انجام بده مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .