jahan654 ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 سلامتصمیم گرفتم که از فروشگاه ساز پرستا برای طراحی فروشگاهم استفاده کنمچند سوال برایم پیش آمدهنسخه ی نهایی فارسی 1.5 کی منتشر می شود؟ (آیا از یک هفته بیشتر می شود یا خیر؟)آیا فروشگاه را با نسخه 1.4 بالا بیاورم یا صبر کنم که نسخه 1.5 منتشر شود؟ (چون بعد از آپدیت کردن لینک ها عوض می شود و به سئو ضربه می زند) و یا اینکه فروشگاهم را با اپن کارت بالا بیاورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 نسخه 1.5 هنوز نهایی نشده. پس تا یک هفته دیگه منتشر نمیشهبعد از به روز رسانی لینک ها عوض نمیشود و این دست خود شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan654 ارسال شده در آبان 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 ممنونچون شنیدم که در نسخه 1.5 می توان لینک ها را فارسی کرد و این برای سئو بسیار مفید استخودتان احتمال می دهید تا کی نسخه ی نهایی منتشر شودچون باید تا آن زمان منتظر بمانمواقعا بر سر دو راهی گیر کردمبه نظر شما با نسخه 1.4 شروع کنم یا منتظر نسخه 1.5 بمانم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 من احتمال می دم حداکثر تا 1 ماه دیگه نسخه نهایی بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 اگر از امكان چند فروشگاهي 1.5 استفاده نميكنيد و همچنين وابسته به ماژول خاصي نيستيد و همچنين بومي سازي مورد نظرتون نيست نسخه 1.5 رو مي تونيد انتخاب كنيد چون نسخه نهايي 1.5 تنها در اين هسته چند فروشگاهيشه كه تكميل نشده وگرنه همه چيش تكميله اطلاعات بيشتر :http://www.prestashop.com/en/milestones-1-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 شما با نسخه 1.4 شروع کنید و نگران هیچ چیزی نباشیدنسخه 1.5 که میاد به فرض سئو رو فارسی کنید. مدتی صبر میکنید تا لینک هاتون در گوگل به روز بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .