jj20 ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 سلام من بخوام یه فروشگاه فروش فایل با پرستا شاپ درست کنم میدونم که امکانش هست فقط بعد از خرید مشتری ها از کجا میتونن فایل رو دانلود کنن؟امکانش هست از تو پروفایلشون هم دانلود کنن چون همین سایت فقط ایمیل میکنه سفارشات رو و از تو پروفایل قابل دانلود نیست تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 بله هر مشتري در مديريت خودش قسمت سفارش ها و با زدن روي جزييات سفارش مي تونه محصول خودشه دانلود كنه ولي مهم در هدف اين كار شما اينه كه فرم ثبت نامتون رو ويرايش كنيد و ديگه گرفتن آدرس از مشتري براي خريد فايل دانلودي معني ندارد كه مي تونيد به اينجا مراجعه كنيد كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 بله امکانش هست و در پنل کاربری مشتری میتونه دانلود کنه (بسته به ترجمه قالبتون میتونه این بخش به نام های "تاریخچه سفارشات"، "سفارشات من" یا ...) باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 از این ماژول هم میتونید استفاده کنید:http://catalogo-onlinersi.net/en/blocks-prestashop-modules/293-all-downloads-prestashop-module.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jj20 ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 دست شما درد نکنه که پاسخ دادید جنابsirraminنوشته با ie سازگار نیست ولی همون چیزیه که میخواستمنمیشه به جای دکمه یه کاری کرد یه نوشته بیاد به جای بخش آدرسهای من( چون آدرس اصلا بکار نمیاد تو همچین فروشگاهی) به نام '' دانلودهای من" و شخص تمام فایلای قابل دانلودش رو ببینهچون اون جزییات سفارش خیلی پرتهباید بیاد رو جزییات کلیک کنه بعد اون زیر زیرا فقط یه عکس دیسک هست طرف نمیفهمه از کجا باید دانلود کنهتازه بالاش یه دانلود فاکتور هم داره دیگه بدتر گیج میشهولی این ماژول قشنگ دانلودهاش رو میاره جلو چشمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 كلا نوشته ها در بخش ترجمه مي تونيد ويرايش كنيد ولي مهم اينه كه كلا ادرس و كد پستي و ... از هسته فروشگاهتون برداشته شود تا در هيچ جايي رويت نشه چه در فرم ثبت نام چ در تكميل مراحل و همچنين سفارشي سازي فيلد هاي فرم سفارش و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .