sange_sabur ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 با سلام و خسته نباشید خواستم از اساتید سول کنم که چرا وقتی محصولی رو در صفحه اصلی به سبد خرید اضافه می کنم هزینه ارسال رو نمی نویسه و فقط موقعی که می خوام پرداخت کنم هزینه ارسال نوشته میشه اینم تصاویری از مشکلی که دارم اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری کاری کنم هزینه ارسال در همون صفحه اصلی با اظافه کردن محصول به سبد خرید نوشته بشه هزینه ارسال در صفحه اصلی http://photo.voovq.com/pic/733fa9b25f33.png هزینه ارسال در هنگام پرداخت http://photo.voovq.com/pic/848edae25876.png با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 اون هزینه ارسال صفحه اصلی زمانی محاسبه میشه که موقع اضافه کردن محصول روش هزینه تعیین کنیدموقع پرداخت هزینه حامل ها رو نمایش میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sange_sabur ارسال شده در آبان 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 خوب این روش تعیین هزینه چطوری؟من یه اموزش تو سایتتون بود اونو انجام دادم حالا دیگه نمیدونم چطوری این تعیین هزینه رو انجام بدملطفا راهنمایی کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 این هزینه رو موقع اضافه کردن یه محصول روی خود محصول میتونید اضافه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام خسته نباشید، می خواستم ببینم تعیین محدوده ی وزن و محدوده ی قیمت چه تاثیر و فایده ای در تعریف هزینه پست داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 ربطي به هزينه دريافتي نداره ايجاد محدوديت براي محدوديت واسطه حمله مثلا دو تا واسط حمل داريد يكي تي باكسيكي پست محدوده براش تعريف مي كنيد كه مثلا اگه تا 20000 تومن خريد كرد طرف با پست بفرستهو محدوده بعدي از 20 هزار به بالا با تيباكس ارسال شه و اون پست براي مشتري نمايش داده نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .