irantaze ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 سلام خسته نباشیدمیخواستم ببینم چرا هیچ کدوم از محصولات من تو گوگل ایندکس نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 خوب SEO سازي و يا حداقل امكان پيش فرض پرستا در URL هوشمند استفاده نكرديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آبان 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 نقشه سایت رو همین الان زدم تو گوگل url هوشمند هم فکر کنم فعالهسئوی پرستا شاپ ضعیفه کاش یه مقاله تخصصی واسه سئو میدادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 نقشه سایت رو همین الان زدم تو گوگل url هوشمند هم فکر کنم فعالهسئوی پرستا شاپ ضعیفه کاش یه مقاله تخصصی واسه سئو میدادید نقشه سایت رو هر دفعه که محصول اضافه میکنید آپدیت کنید و در گوگل وبمستر هم همینطور.برای محصولاتتان کلید واژه بنویسید (خیله واجبه)در قسمت سئوی سایت روی صفحه index یک سری کلید واژه و توضیحی از سایت خود بنویسید.سرعت بارگزاری سایت خود را با امکاناتی که توی کارایی هست بالا ببرید ( توی سایت سرچ کنید پیدا می کنید )سایت خود را در گوگل آنالیز هم ثبت کنید ( رتبه بالاتری کسب می کنید ) و کدی که به شما میدهد را در قسمت ماژول ها در ماژول گوگل آنالیز وارد کنیداز سایت های مرتبط به سایت خود ترافیک بگیرید مثلا اگر کامپیوتر کار میکنید بهتر است توی ی سایت کامپیوتری دیگر یا تبلیغاتی کامپیوتر تبلیغ کنید.تبلیغات کنید .اینها بیشتر کارهایی هست که من خودم انجام میدم و جواب هم گرفتمتا حالا هم 1000 تا کالا توی گوگل ایندکس کردمهیچ مشکلی نداشتم سئوی پرستا شاپ یکی از بهترین هاست. نمیدونم چرا میگید سئوش ضعیفه.....؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آبان 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 نسبت به وردپرس ضعیفه البته به نظر من حالا من این مقدمات رو انجام میدم ان شاالله مشکلش حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 سئوی پرستا شاپ ضعیفه کاش یه مقاله تخصصی واسه سئو میدادیددوست عزيز SEO پرستا در بين تمام سيستم هاي فروشگاه ساز بي نظيره و مقام اول رو داره در جهانبعد مي گيد ضعيفه!!!! شما بايد دسترسي هاي فايل روبات و ... هم درست كنيدبه ربات گوگل هم مهلت بديد كه بياد به سايتتون سر بزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آبان 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 سئوی پرستا شاپ ضعیفه کاش یه مقاله تخصصی واسه سئو میدادیددوست عزيز SEO پرستا در بين تمام سيستم هاي فروشگاه ساز بي نظيره و مقام اول رو داره در جهانبعد مي گيد ضعيفه!!!! شما بايد دسترسي هاي فايل روبات و ... هم درست كنيدبه ربات گوگل هم مهلت بديد كه بياد به سايتتون سر بزنه میشه این دسترسی فایل روبات رو توضیح بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 مدیریت -> ابزارها -> مولدها -> تولید فایل robots.txt موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 این اقداماتی که گفتید مو به مو انجام دادم همچنان ورودی از موتور جستجوگر ندارم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 چند وقته که فعالیت میکنید؟ فعالیتتون در چه زمینه ایه؟ آیا در سایت های معروفی مثل فیسبوک، توییتر و گوگل پلاس اکانت دارید؟ بازه ی زمانی به روز رسانی سایتتون چقدره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 فعالیت که 6 یا 7 ماهه فروشم رو شروع کردم یه 3 ماهی هست پرستا دارم در زمینه نرم افزار فعالم در فیسبوکم اکانت دارم سایت تا همین ماه پیش بروزرسانی میشد ولی یه مدته نکردمآدرس: www.softkade.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 همونطور که میدونید گوگل یه موتور هوشمنده. زمانی که سایت شما برای یه مدت طولانی بروز رسانی نمیشه به سرعت افت رتبه پیدا میکنید (این در مورد الکسا و ... هم صدق میکنه)دوم این که سه ماه خیلی مدت زمان کوتاهیه برای به نتیجه رسیدن. در ضمن نفرمودید اون زمان که فروشگاهتون رو بروز میکردید هر چند وقت یک بار بروز میشد؟آیا فیلدهای مربوط به سئو (URL آشنا، تگ ها و ...) رو در پرستا شاپ پر میکردید موقع اضافه کردن محصول؟ آیا قالبتون رو بهینه کردید؟ آیا سایتتون روی سرورهای مناسبی قرار داره؟همه ی این ها عوامل بسیار مهمی هستند. در صورتی که این موارد رو رعایت نکرده باشید قطعا نباید انتظار داشته باشید که در نتایج اول گوگل قرار بگیرید (نمونه بارزش فروشگاه خودم که یه مدت بسیار رونق گرفت و در صدر نتایج جستجوی گوگل بودم اما بخاطر یه مدت بروز رسانی نکردن با این که اون محصولاتی قبلی رو داشتم به سرعت بعد از یک ماه افت رتبه پیدا کردم و از رتبه ی الکسای 400000 رسیدم به حدود یک میلیون و خرده ای!) موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 سرورش که نت افرازه و عالیهاون موقع که بروز میشد هر روز بود اون فیلدها هم پر میکردمقالب رو که بلد نیستم بهینه سازیش کنمبه هر حال خیلی ممنون. زمانی که با وردپرس کار میکردم البته هنوزم میکنم چندتا سایت غیرفروشگاهی دارم بازدید خوبی از گوگل و موتورهای دیگه میگیرم انتظار داشتم پرستا شاپم اینطوری باشه یه مشکل اینه که محصولات من به طور کلی در نتایج گوگل نمیان صفحه اول که سهلهسایتی نیست که ارزیابی کنه مشکلات سئو سایت رو بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 ميتونيم براي SEO سازي فروشگاهتون در خدمتتون باشيم اگر خودتو توانمنديد سري به اين سايت بزنيد مي تونيد سايتتون رو در اين سايت درج كنيد و اطلاعات مفيدي ميگيريد http://gtmetrix.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .