tabgol ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 سلام تز مدیران تقاضا دارم در صورت امکان پاسخ شفاف تری بدهدن این پست را باز کردم که مشکلات باie را مطرخ و بر طرف کنیم انشاله با تمام ورزنها به مدیریت نمی ره با اکسپلوززوفتی سبد خرید اضافه می شه در ظاهر محصول به طرف سبد خرید می ره ولی قیمت اضاقه نمی شود مشکل استان که خطا می دهد .اکثر مازولها در اسکپولرر کار نمی کنهولی مهم تر از همه سبد خرید در صفه اولو تمام صفخات ممهم است ایا راهی برای بر طرف شدن با مششکلات با اینتر نت اکسسپلرر است که کلا بی خیال بشیم دو ستان گفتند ورزن 13 این مشکل را نداره و سازگار است و لی تمام انجمن را گشتم و قبل من هم دوستانی پیام گگذاشته بودنند متاسفانه پیدا نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 قربان الان و در حال حاضر بزرگترین مشکل، خوندن تاپیک های شماست!هیچ کدوم از کلمات شما درست تایپ نشده و اکثر حروف اشتباه نوشته شده انداگر واقعا نیاز به کمک دارید پس حداقل درست و خوانا تایپ کنید تا خوندن تاپیکتون مشکل نباشهبه شخصه وقتی دو تا سطر از صحبت های شما رو میخونم خسته میشم تاپیک رو می بندم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 1.3 هم بايد در سايت هاي ديگه دانلود كنيد و فكر نكنم اينجا باشه همه مشكلات ديگر شما در انجمن پاسخ داده شده ولي بازم جستجو نكرديد اگه نميتونيد برطرف كنيد مي تونيد پشتيبان بگيريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tabgol ارسال شده در آبان 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 مثل پاسخ خای دیگه تان جالب بود شما الان 13 را می گید تست ؟ وقتی 12 روز گشتک و پیدا نکردمدر مورد مشکل من هم در انجمن مثل همیشه جوابی درست داده نشد ه وافلا لینکش را معمولا در انجمن های دیگه که تا به حال دیدیم می زارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 دوست من نسخه 1.3 دیگه پشتیبانی نمیشه و این انجمن هیچ نقشی در انتشار و توسعه اون نداشتهمشکلاتی که با اکسپلورر دارید مربوط به خود شماست و ما مشکلی نداریم.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .