kbdk ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 با سلام خدمت دوستان این تاپیک رو برای افزایش شماره سفارش ها در پرستا شاپ ایجاد کردم تا اساتید توضیح دهند.مثلا این موضوع برای کسانی که از قبل با یک سیستم دیگه فروشگاه داشتند و می خواهد به پرستا شاپ تغییر دهند کاربرد دارد . و میخواهند ادامه تعداد فروششون رو داشته باشند . البته پی دی اف رو عرض نمی کنم .چون برای پی دی اف تو قسمت مدیریت نرم افزار گزینه داره .ترتیب سفارش ها رو عرض می کنم . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 منظورتون رو واضح بيان نكرديد الان هدف چيه اگه درست متوجه شده باشم: سفارش ها / صورت حساب ها / شماره صورتحساب: شماره از اون شماره وارد كنيد ا از اون جا شروع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 بلهمنظورم شماره فاکتور ها هست که بعد از نصب و فعال سازی فروشگاه با خرید هایی که انجام میشه از یک شروع میشه و به ترتیب میره به بالا .ایا راهی هست که تعیین کنیم مثلا شماره فاکتور از 200 شروع شه .البته با اونی که در قسمت مدیدریت پرستا بود تست کردم ولی نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sahand ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 با سلام خدمت دوستان این تاپیک رو برای افزایش شماره سفارش ها در پرستا شاپ ایجاد کردم تا اساتید توضیح دهند.مثلا این موضوع برای کسانی که از قبل با یک سیستم دیگه فروشگاه داشتند و می خواهد به پرستا شاپ تغییر دهند کاربرد دارد . و میخواهند ادامه تعداد فروششون رو داشته باشند . البته پی دی اف رو عرض نمی کنم .چون برای پی دی اف تو قسمت مدیریت نرم افزار گزینه داره .ترتیب سفارش ها رو عرض می کنم . تشکر برای اینکار باید از تو phpmyadmin یک دستور sql رو اجرا کنید تا انجام بشه alter table ps_orders auto_increment=200 200 یا هر عددی که دلتون می خواد البته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 با سلام خدمت دوستان این تاپیک رو برای افزایش شماره سفارش ها در پرستا شاپ ایجاد کردم تا اساتید توضیح دهند.مثلا این موضوع برای کسانی که از قبل با یک سیستم دیگه فروشگاه داشتند و می خواهد به پرستا شاپ تغییر دهند کاربرد دارد . و میخواهند ادامه تعداد فروششون رو داشته باشند . البته پی دی اف رو عرض نمی کنم .چون برای پی دی اف تو قسمت مدیریت نرم افزار گزینه داره .ترتیب سفارش ها رو عرض می کنم . تشکر برای اینکار باید از تو phpmyadmin یک دستور sql رو اجرا کنید تا انجام بشه alter table ps_orders auto_increment=200 200 یا هر عددی که دلتون می خواد البته ممنون دوست عزیز - با این روش جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 سفارش ها / صورت حساب ها / رسيد هاي تحويله فكر كنم كه بايد شماره بديد شماره تحویل: از اون شماره وارد كنيد ا از اون جا شروع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 در پرستا 3 نوع شماره به محصولات اختصاص داده میشهشماره سفارششماره صورتحسابشماره تحویل برای مورد اول میتونید از دستور sql مربوطه استفاده کنید که دوستمون گفتند و دو مورد دیگه رو هم شروین جان گفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 بله درسته - البته منظور من شماره سفارش بود که با دستور sql جواب داد .ممنون از توجه تان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhsj ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 با سلام خدمت دوستان این تاپیک رو برای افزایش شماره سفارش ها در پرستا شاپ ایجاد کردم تا اساتید توضیح دهند.مثلا این موضوع برای کسانی که از قبل با یک سیستم دیگه فروشگاه داشتند و می خواهد به پرستا شاپ تغییر دهند کاربرد دارد . و میخواهند ادامه تعداد فروششون رو داشته باشند . البته پی دی اف رو عرض نمی کنم .چون برای پی دی اف تو قسمت مدیریت نرم افزار گزینه داره .ترتیب سفارش ها رو عرض می کنم . تشکر برای اینکار باید از تو phpmyadmin یک دستور sql رو اجرا کنید تا انجام بشه alter table ps_orders auto_increment=200 200 یا هر عددی که دلتون می خواد البته ممکنه بیشتر در این مورد راهنمایی کنین ، یعنی دقیقا از کدوم مسیر باید وارد این قسمت شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در فروردین 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 ممکنه بیشتر در این مورد راهنمایی کنین ، یعنی دقیقا از کدوم مسیر باید وارد این قسمت شد؟باید از کنترول پنل هاستتون واردphp my adminشدهو سپس دیتا بیس سایتتون رو انتخاب کنید وبعد در SQLدستور مورد نظر رو اجرا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 با سلام و احترامآیا با استفاده از دستورات فوق میتوان مرجع سفارش ها را به عدد تبدیل کرد؟یا راهی دیگر وجود دارد که کلمات انگلیسی مرجع سفارش را به عدد تبدیل کرد که مشتری برای هر خرید شماره سفارش دریافت کند؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 با سلام و احترامآیا با استفاده از دستورات فوق میتوان مرجع سفارش ها را به عدد تبدیل کرد؟یا راهی دیگر وجود دارد که کلمات انگلیسی مرجع سفارش را به عدد تبدیل کرد که مشتری برای هر خرید شماره سفارش دریافت کند؟با تشکرآیا راهی هست بجای حرفهای انگلیسی شماره سفارش به مشتری داده شود؟لطفاً راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 خیر. چون نیاز به تغییرات زیادی در قالب هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 خیر. چون نیاز به تغییرات زیادی در قالب هست Sent from my Xperia using Tapatalk proبا تشکر لطفاً در صورت امکان انجام توسط خودتان هزینه آنرا بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 وقتی گفتم خیر زمان زیادی میبره یعنی قطعا من چنین کاری نمیکنم.اعلام هزینه هم در انجمن صورت نمیگیرهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 وقتی گفتم خیر زمان زیادی میبره یعنی قطعا من چنین کاری نمیکنم.اعلام هزینه هم در انجمن صورت نمیگیرهموفق باشیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .