m.parvazi ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 سلام،لطفا نظرتون رو درباره قالب جدید سایت بگین:http://www.tshirt1.ir طراحیش حدود دو هفته طول کشید که بیشتر به خاطر دو جهته بودن سایت بود.قالب سایت براساس قالب پیش فرض پرستاشاپ طراحی شده و بخش اصلی طراحی بر اساس css3 هست.ماژول شاخه های پرطرفدار در صفحه اصلی رو خودم طراحی کردم که تجربه خیلی جالبی بود و ترسم در طراحی ماژول رو از بین برد! راستی تویه یکی دو تا از فروم های وطنی نظرات نادرستی در مورد ناکارامد بودن پرستاشاپ دیدم،من به شخصه با نرم افزارهای مارکت ساز و پرتال های مختلفی کار کردم،ولی به نظرم پرستاشاپ در جایگاه خودش یکی از بهترین هاست و کار کردن باهاش فوق العادست، بازهم به خاطر زحمت مدیران انجمن در فارسی سازی نسخه 1.4 تشکر می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 تبريك مي گم بهتون از معدود كارهايي مشكلي و سياهي است كه دقيق روش كار شد ولي اخر تيشرت ماتريكس نذاشتي؟!!!يعني فيلم و تم و قالب و تكنولوژي فكر از اين معروف تر هم داريم كدهايي كه وابسته به گوگل ميشيد از جمله تبليغاتش - اناليز و يا گوگل پلاس رو برداريد از توي صفحه اول سايتتون به دليل فيلترينگ باعث كندي شديد سايتتون ميشه الانم كه كلا تبليغات گوگل رو فيلتر كردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 قالب بسیار زیباییه و با زمینه کاریتون کاملا هماهنگه. جناب پروازی (درسته؟) براتون یه پ.خ ارسال کردم لطفا بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.parvazi ارسال شده در آبان 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 تبريك مي گم بهتون از معدود كارهايي مشكلي و سياهي است كه دقيق روش كار شد ولي اخر تيشرت ماتريكس نذاشتي؟!!!يعني فيلم و تم و قالب و تكنولوژي فكر از اين معروف تر هم داريم كدهايي كه وابسته به گوگل ميشيد از جمله تبليغاتش - اناليز و يا گوگل پلاس رو برداريد از توي صفحه اول سايتتون به دليل فيلترينگ باعث كندي شديد سايتتون ميشه الانم كه كلا تبليغات گوگل رو فيلتر كردن سلام،کد های گوگل غیر فعال شد،تیشرت ماتریکس هم اضافه می کنم به سایت.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 زیاد فرقی نکرده با قالب قبلی ولی من قبلی رو بیشتر دوست داشتم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 دوست عزیز بسیار عالیه خوشحالم دوستانی مثله شما روی پرستا کار میکنندو نمونه های فارسی زیبا از این فروشگاه ساز روز به روز بیشتر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .