ramtin2025 ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 سلاممیخوام بدونم چرا با فعال کردن کش ، پیکربندی ماژول ها دچار مشکل میشه ؟تو انجمن جستجو کردم ، دوستان فقط گفته بودند که غیرفعالش کنین راه حلی براش وجود نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 مثلا چه ماژولي عزيز؟من مشكلي نديدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 کلا پیکربندی ماژول رو که میزنی ، مینویسه ماژول با موفقیت حذف شد و صفحه ی پیکربندی رو نمیارهچند نفر دیگه از دوستان هم این مشکل رو داشتندhttp://presta-shop.ir/Thread-1219-%D8%AE%D8%B7%D http://presta-shop.ir/Thread-972-%D8%A7%D8%B1%D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 بازنشاني رو بزنيد و دوباره روي پيكربندي كليك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 به صفحه تنظیمات - کارایی ها برید و در انتهای صفحه سیستم کش رو غیرفعال کنید.ماژول ها به درستی کار میکنند و میتونید پیکربندی کنیدبعد از انجام کار دوباره کش رو روشن کنید. این یک باگ در پرستا هست که کش باعث میشه بعضی از اسکریپت های سایت دچار مشکل بشند و کامل لود نشند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leila tayebi ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 سلام. دوستان من هم این مشکل رو دارم. قبلا تنظیماتی رو انجام میدادم ولی در صفحه ی اصلی سایت نشون نمیداد . به کمک انجمن رفتم به این مسیر : تنظیمات / کارایی ها / کامپایل رو بله زدم و حافظه ی موقت رو خیر. اما متاسفانه صفحه ی اصلی سایت رو سفید نشون میده. میشه لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 سلامنسخه پرستاشاپ شما 1.4 ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leila tayebi ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 سلام نسخه پرستاشاپ من 1.4 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 مشکل صفحه سفید توضیح داده شده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .