fariburz ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 یا سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیران و اساتید بزرگوارآیا میشه صفحه ای که خودم طراحی میکنم ، به عنوان صفحه اول یا صفحه دیگر فروشگاه جایگزین کنم ؟در صورتی که قبلا جواب این سئوال داده شده باشه ، همین جا عذر خواهی میکنم .با آرزوی توفیق هر بیشتر ایران و ایرانی.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 بلهفایل index.php رو تغییر نام بدید به نام دیگهیک فایل با همین نام بسازید و محتویات صفحه اول رو قرار بدید و آدرس فایل قبلی که تغییر نام دادید رو در اون لینک کنید. این راه تست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fariburz ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 ممنون Danoosh jan .تست میکنم و نتیجه رو اعلام می کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fariburz ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 با سلام دانوش جان اینجوری که فرمودید بعد کلیک روی لینک باز همون صفحه پیشفرض فروشگاه باز میشه.من میخوام تمام آیتمهای فروشگاه روی صفحه طراحی من بیاد مثل سایت دوست عزیزمون در رابطه با تیشرت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 من فکر کنم شما میخواین یه قالب اختصاصی طراحی کنید برای فروشگاهتون؟ درسته؟اگه جوابتون مثبته این روشی که دانوش گفت برای شما کار نمیکنه!!! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fariburz ارسال شده در آذر 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 با سلام.بله همین طور که میفرمایید.فکر کنم خیلی از دوستان این مشکلشون باشه .یک تحقیق جامع در این زمینه میکنم .بعد روشهای اجرایی رو برای استفاده دوستان میذارم.با آرزوی دعای خیر برای شما دوستان گرامی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 دوست خوبم نیاز به تحقیق نداره. کاری که شما میخواین نیاز به تجربه و مهارت داره. میتونید با استفاده از قالب های طراحی شده متوجه بشید که طراحی قالب های پرستا شاپ گونست. این روشی که دانوش گفت برای داشتن صفحه ای غیر از index.php در صفحه اصلی هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 صفحه اولتون رو به صورت html طراحي كنيد و چون html اوليت داره بر php فايل همنام index.html در ريشه بزاريد و اون مياد براتون بالا و ميتونيد ايكن هايي به دسترسي به قسمت هاي فروشگاه بزاريد اگر منظرتو فقط صفحه اول باشه اگرم نه كه بايد قالب طراحي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 نه شروین جان ایشون میخوان کلا یه قالب اختصاصی طراحی کنن (با توجه به اون چیزی که به من جواب دادن) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fariburz ارسال شده در آذر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 با سلامبله شروین جان ، طبق فرمایش ادمین من قصد طراحی یک قالب اختصاصی رو دارم.البته با کمک شما اساتید بزرگوار.در پناه حق ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 ميتونيد به بخش اموزش مراجعه كنيد و نكات اوليه رو كسب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 اگه بخوایم فقط وسط صفحه اصلی رو بصورت دلخواه درآریم ، واسه کسانی که مثل من مبتدی هستند ،میشه یه صفحه جداگانه طراحی کنید و در ویرایشگر متن صفحه اصلی با دستور iframe اون صفحه رو در وسط صفحه اصلی لود کنیدالبته فکر نمیکنم اصولی باشه و یه راه حل ساده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 iframe مشكل اصليش اينه كه توسط گوگل كاملا شناسس ميشه و تمامي رتبه سايتتون رو از دست خواهيد داد و اصلا به شما رتبه اي اختصاص داده نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .