pariaa ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 سلام.من پوشه های پرتیشاپ رو انتقال دادم رو روت هاستم ولیسایت باز نشد باید چیکارش کنم؟تغییرات لازم داره؟آیا؟این ادرس فروشگاهم www.citymdb.ir هست ولی وقتی روش کلیک میکنی با www.citymdb.ir/city باز میشه.چطوری باید اون city اخرشو پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2012 پوشه config فايل settings.inc.php را باز نماييدخط مسير پرستا رو ويرايش نماييد define('__PS_BASE_URI__', '/4/'); 4 مثلا اسم پوشه اي هست كه نصب كردمذخيره نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pariaa ارسال شده در آذر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 ممنون.ولی من میخوام توی پوشه نباشه و روی روت باشه.انتقال هم دادم فایل هارو روی روت و این قسمت هم خالی گذاشتم ولی سایت ریخته بهم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahan654 ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 فایل های درون پوشه را در رایانه ات زیپ کنبعد فایل زیپ را در روت آپلود کن و سپس اکسترکت کنمشکل حل می شوداگه خواستی بهم پیام بده این کار را برایت انجام دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 ممنون.ولی من میخوام توی پوشه نباشه و روی روت باشه.انتقال هم دادم فایل هارو روی روت و این قسمت هم خالی گذاشتم ولی سایت ریخته بهم. من مشکلی توی سایتتون نمی بینم اگر خواستید اطلاعات بیشتر رو برام بفرستید تا چک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .