ramtin2025 ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 سلام به همهقسمت پیوست ها در فهرست محصولات به چه دردی میخوره ؟ و چجوری استفاده میشه ؟من میخوام به سری فایل واسه دانلود رایگان تو سایتم بزارم . آیا میشه از این استفاده کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 با سلام بله دوست عزیز شما می تونید پیوست دانلود رایگان بزارید و یا مثلا می تونید یه فایل دارید برای فروش میتونید برنامه های مورد نیاز کاربردی و برای اجرا و باز کردنش پیوست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 روش استفاده ی این چجوریه ؟چجوری باید لیست فایلهلی دانودی رو درست کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 فهرست محصولات > ویرایش محصول جاری: > پیوست ها > ضمیمه کردن فایل برای محصول در ضمن شما اگر بخواهید فایل رایگان بزارید فایل بدون قیمت و رایگان را صفر قرار میدین( برای دانلود رایگان)یا یه شاخه محصولات رایگان بزارید و براشون پیوست بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 براي دانلود رايگان در هر پست بهتره از اين راه استاندارد استفاده كنيد كه بالا فرمودن فهرست محصولات > ویرایش محصول جاری: > پیوست ها > ضمیمه کردن فایل برای محصول اين موقعي كاربرد داره مثلا يه ويديو گذاشتيد براي فروش 2 دقيقه از اين ويدو رو در اين قسمت براي دانلود مي تونيد بزاريد كه يه Tab عين Tab نظرات باز ميشه در محصول مورد نظر و با عنوان دانلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 ممنون از توجهتونولی منظور من یه بلوک لیست دانلود در صفحه ی اول یا صفحه ی جداگانه استآیا راهی وجود داره که فایلها رو پیوست کنم و تو یه بلوک یا صفحه ی مجزا اونا رو لیست کنم واسه دانلود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 از خود فروشگاه اگه اپلود کنید خیرچون میشه مخصوص همون پست و همون محصول ولی اگه دستی توی هاستتون اپلود کنید میتونید یه کد html بزارید برای دانلود مقالاتتونکه این کد html میتونید در ماژول تبلیغات در همه جا که موجوده در بازاچه بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .