MILAD99 ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 آقا مشکل بنده نیز بالاخره حل شد. از طرف خود درگاه بود اما زیر بار نمیرفتند! تا بالاخره درستش کردند. در واقع سیاستشون بر این هست که شما رو تا آخرین لحظه غبرفعال نگه می دارند که 10بار زنگ بزنید و ببینند شما پیگیر فعالسازی هستید تا بعدش فعال کنند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 ببخشید برای نسخه ی 1.6 پرستاشاپ وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 روی نسخه ۱.۶ تست شده و مشکلی نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriar13 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 سلام من نسخه جدید رو نصب کردم و همچنان همون اررور نسخه قبلی 1.3 رو دریافت میکنم Notice: Array to string conversion in /home/sitename/public_html/modules/parsianpayment/nusoap.php on line 3125 لازم به ذکر هست از زمان نصب (۳ ماه پیش) تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و از ۳ روز پیش پرداخت ها یکی در میون به بانک وصل میشد و الان ۲ روز هست وصل نمیشه و این پیغام رو میده وقتی دیباگ روشن هست پیغام بالا رو میده و وقتی خاموش هست فقط مینویسه error ماژول فقط در حالت شاپرک ذخیره میشه ٫ وقتی بر روی pecco24.com ست میشه و از ماژول خارج و مجددا بر میگردیم روی Shapark.ir هست !!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriar13 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 واقعا یعنی بعد از 2 روز کسی نیست جواب بده !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 به نظر میرسه nusoap نصب نیست روی سرورتون. منتظر نظر سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 سلام. برای من هم چنین اتفاقی افتاده. منتها به سایت بانک میره، پرداخت هم انجام میشه اما در بازگشت پیام خطا میده. Notice: Undefined variable: client in /home/irancarp/domains/irancarpet.org/public_html/shop/modules/parsianpayment/parsianpayment.phpon line 241 Notice: Trying to get property of non-object in /home/irancarp/domains/irancarpet.org/public_html/shop/modules/parsianpayment/parsianpayment.phpon line 241 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلاممن امروز درگاه پارسیان رو فعال کردمزمان پرداخت به https://pec.shaparak.ir متصل میشم و پرداخت رو انجام میدم اما بانک بهم رسید نمیده و بعد یه صفحه سفید نمایش داده میشه و وقتی صفحه رو ریفرش میکنم پیغام میده "کد امنیتی اشتباه است"مبلغ از حسابم کسر میشه و وضعیت سفارش رو تائید شده میزنه اما نمیدونم چرا صفحه تائید بانک نمیاد و بهم پیغام خطا میدهکسی چنین مشکلی نداشته تا حالا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rajabinasab ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 سلام، نسخه 4.1 رو که نصب میکنم. همچنان دکمه نصب سبز میمونه و هیچ گزینه دیگه ای فعال نیست (مثلاً گزینه پیکربندی) وقتی هم که روی کمه نصب کلیک میکنم خطای زیر ظاهر میشود:در حال حاضر این ماژول نصب شده است: parsianpayment البته در بخش "پرداخت" زیر منوی "ماژول" هم گزینه بانک پارسیان ظاهر نمیشه که انتخابش کنم. لطفاً راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
metalight ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 با سلام و تشکر از زحمات دوستان ،من ماژول بانک پارسیان را نصب کردم و بدون مشکل به صفحه پرداخت بانک هدایت می شود و اطلاعات کارت کاربر را میگیرد اما در مرحله پرداخت به سایت خودم برگشت داده می شود و پیغام " تراکنش لغو شد " را نمایش می دهد ! دوستان می توانند راهنمایی کنند و دلیل این خطا را بگویند ، ضمنا پولی هم از کارت کم نمی شود . من از پرستا 1.6.0.6 استفاده می کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 ماژول بانک پارسیان برای پرستاشاپ 1.6 لینکش فعال نیست و کار نمی کند ؟!!! خواهشمند ام همانطور که در جای جای انجمن گفته شده ماژول بانک پارسیان را بر مبنای پرستاشاپ ورژن 1.6 آماده کرده و لینک آن را فعال کنید تا بتوانیم دانلود را انجام بدهیم ... منتظر انجام این کار هستیم ....ممنون از مدیریت انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 اقا چرا اصلا این ماژول در قسمت پرداخت ظاهر نمیشود خواهشا یکی رسیدگی کند این بخش از واجبات سایت می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 نسخه ماژول قدیمی هست و دیگه پشتیبانی نداره. ماژول رو جناب معصومی گذاشتند که دیگه در انجمن حضور ندارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 خوب الان باید چه کنیم اخه این ماژول کار میکرد ولی الان اصلا دیگه کلیدشم در قسمت خرید تشون نمیدهکلیده پرداخت در هنگام تحویل هستکلیده پرداخت با پیلان هستولی پارسیان یکهو غیبش زده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 به سایت پرستااستور مراجعه کنید و ماژول تجاری جامع درگاه های بانکی رو تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در آذر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2015 سلامماژول بانک پارسیان برای پرستا 1.6 نیاز دارماین ماژول کار میکنه؟اگر ماژول تجاری هم باشه ما خریدار هستیم و لطفا لینک بدهید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2015 سلام دوست گرامی، ماژول های بانکی به صورت رایگان عرضه خواهد شد نسخه جدید سایت آماده شده که انشاالله تمامی درگاه های بانکی در قالب یک ماژول جامع ارائه خواهد شد (11 بانک) موفق باشید واکنش ها : andria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 دوست عزیز از پاسختان بسیار متشکرمکی ماژول شما بر روی سایت قرار میگیرد؟سوال دوم: من افزونه پارسیان نصب کردم و مشکلی ندارد و به خوبی روی 1.6.0.9 کار میکند.ولی قبلا از زرین پال استفاده میکردم و قیمت هام به تومان بوده . اما پارسیان به ریال حساب میکننه.چطور میتونم قیمت اصلاح کنم که نیاز به ویرایش قیمت تک تک محصولات نباشد؟با نشکر و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishaddd ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان این ماژول رو تونستم دانلود کنم و نصب هم کردمولی به خاطر تغییر آدرس pecco24.com به شاپرک ماژول به درستی کار نمیکرد که با چند تغییر تونستم درستش کنم و الان به راحتی روی فروشگاهم کار میکنهنمیدونم این ماژول نسخه هماهنگ با شاپرک رو کسی ارائه کرده یا خیربه همین خاطر اگر مایل هستید برای دوستان بذارم تا استفاده کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 سلام ماژول های بانکی ارائه شد میتونید از لینک زیر اقدام به دانلود نماییدhttp://www.prestastore.ir/13-free-modules موفق باشید واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Memariaan ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام. لینک دانلود نسخه چهارم ظاهرا مشکل داره؛ و به صفحه اصلی میره. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 درود بنده معصومی هستم ، شاید بعضی ها بنده رو بشناسن و شاید هم خیلی ها نه !من مدیر انجمن توماتوکارت هستم و شاید از نظر شما عجیب باشه که کسی که داره یک اسکریپت دیگه (رقیب پرستا) رو پشتیبانی می کنه ، چطوری اومده و کاری برای پرستاشاپ انجام داده ولی اولا عرض می کنم که هدف از این کار خدمت هست و دوم اینکه من (گروه توماتوکارت) و جناب ذاکریان خوشبختانه همشهری هستیم و چون هدف یکسانی داریم ، تصمیم گرفتیم با هم همکاری داشته باشیم.من برای یک پروژه ای ماژول پارسیان رو برای نسخه 1.4 ویرایش کرده بودم و حالا تصمیم گرفتن این ماژول را برای استفاده عمومی قرار بدهم .امیدوارم از ماژول استفاده کنید و راضی باشید و اگر راضی بودید ، صلواتی بفرستید. التماس دعاعلی معصومی ===================================================== تکمیلی: نسخه چهارم ماژول سازگار با وب سرویس های قدیم و جدید و شاپرک اصلاح شده و آماده دانلود است. چنانچه مشکلی داشتید در همین تاپیک اعلام کنید: [-download-] دانلود ماژول بانک پارسیان برای پرستاشاپ 1.4 و 1.5 - سازگار با شاپرک(نسخه 4.1)[/-download-]راهنمای فعال سازی: ماژول جدید را دریافت کنید.با بانک تماس بگیرید تا وب سرویس جدید را برای شما فعال کنند. طبیعی است سایر وب سرویس ها از کار خواهند افتاد.به پیکربندی برید و یک بار وب سرویس رو روی شاپرک گذاشته و ذخیره کنید. ماژول رو تست کنید و اگر مشکلی بود اعلام کنید. نسخه های قدیمی: نسخه اول برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.5 و 1.4 و برای پرستاشاپ 1.3نسخه دوم برای وب سرویس اول : برای پرستاشاپ 1.5 و 1.4نسخه دوم برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.5 و 1.4نسخه سوم برای هر دو وب سرویس: برای پرستاشاپ 1.5 و 1.4 با تشکردانوش میرعلایی سلامضمن تشکراززحمات بدون چشم داشت حضرتعالي ، لینک نسخه4 کارنمیکنه لطفا اصلاح نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 لطفا از نقل قول کردن پست های طولانی خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلام وقت بخیر ببخشید آیا این ماژول برای نسخه 1.6 پرستا شاپ ( همه نسخه ها و آپدیت های نسخه 1.6 پرستا شاپ) ، سازگار هست ؟ کدوم نسخه رو نصب کنم ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلام ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید برای 1.6 هنوز درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .