sange_sabur ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 با سلام خواستم از اساتید بپرسم وقتی می خوام برای یه محصول تو سربرگ دوم تصاویر برای محصولم تصویر اضافه کنم وقتی اضافه می کنم و ذخیره می کنم این ارور رو میده 406 Not Acceptable This request is not acceptablePowered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! میشه بگید مشکل کجاست با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 من این مشکل رو تو کار با وردپرس دارمولی تو پرستا تا حالا بهش بر نخوردممدیران راهنمائی کنن ممنون میشمالبته من اینو تو سایتای دیگه دیدم ولی فرصت نکردم امتحانش کنمکد زیر رو به .htacces اضافه کنید : SecFilterEngine OffSecFilterScanPOST Off البته خودم اصلا از اینا سر در نمیارم . بهتره قبلش نظر مدیران انجمن رو بدونی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 نمیدونم والا. منم تا به حال چنین مشکلی ندیدم. احتمالا یا بخاطر دسترسی پوشه هاتون هست که درست تنظیم نشده یا هاستتون با این قسمت زیاد سازگاری نداره. نمیدونم اگر کسی درباره این خطا چیزی میدونه این دوست عزیزمون رو راهنمایی کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 هاسستون ناسازگاره عزیز و یا دسترسی پوشه هاتون درست نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .