farshid61 ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 سلام دوستان من کسی رو می خوام که یکی از قالب های مجانی تمپلیت مانستر ( نه تجاری ) فارسی سازی کنه و یه طرحه دیگه هم دارم که می خوام عین همون طراحی بشه لطفا کسانی که تو این زمینه تخصص دارند تماس بگیرند در بازار این انجمن هم فرم تماس با ما رو پر کردم و حتی نسخه کپی هم به ایمیل هم اومد ولی هنوز بعد از چند روز جوابی نگرفتم با تشکر فراوان مولائی[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 پ.خ براتون ارسال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 مگه قالب رایگان هم داره مانستر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mashkook ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 سلام من نمیدونم به چه دلیل تاپیکی درخواست قالبی که زدم حذف شده مشکلی نیست اینجا درخواست میدم تا 100 میتونم هزینه کنم مشکلی ام ندارم با اینکه شخصی باشه کسی که میسازه زحمت میکشه کسی دیگه هم خواست بهش بفروشهطراحی بنرو عکس خواستی هم نیاز ندارم چون فتوشاپ بلدم فقط تمپلت اصلی رو میخام درست کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 در بازارچه تماس بگیرید و یا پیام خصوصی بدید تا طرحتون رو ببینیم.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 حذف نشده منتقل شده به بخش حذفيات به دليل درخواست هاي شخصي هم بنده و هم ديگر مديران در خدمتتون هستيم به امضام مي تونيد مراجعه نمائيد براي توضيحات بيشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .