lived ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 با سلام به همه بچه های انجمنچطور میتونم یه سیستم مثل بازارچه همین سایت بزنم که فایلها رو رایگان برای دانلود قرار بدمیا اینکه بعد از عضویت افراد در سایت لینک دانلود محصول در اختیارشون قرار بگیره یعنی بهشون ایمیل بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 در قسمت محصولات که می خواهید محصول ایجاد کنید تیک محصول دانلودی رو بزنید سپس فایل مورد رو براش آپلود کنید و اگه محدودیتی می خواید براش تنظیم کنید -- قیمت هم برابر 0 قرار بدید این جوری به خواستتون می رسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در آذر 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 این موارد رو تنظیم کردمحامل ها رو هم روی رایگان گذاشتمپرداخت هم یک صفحه ای کردمولی باز هم وقتی محصول انتخاب میشه و میره برای تایید و دادن لینک دانلود صفحه میره توی کما و اصلا فایل رو نمیده لطفا تست کنید در لینک زیرhttp://magicgfx.ir/shop/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 اگر قصد دانلود رايگان داريد و مشتري نخواد ثبت نام كنه در برگ ضميمه فايل رو اپلود كنيد (در هنگام ساخت محصول) اگر اين مدل قصد ادامه داريد سعي نيد حتما فيلد هاي ثبت نام رو ويرايش كنيد تا براي دانلود يه فايل رايگان اين هم فيلد پر نكنه طرف احتمالا فالبتون با اين نسخه فروشگاه سازتون سازگار نيست با قالب پيش فرض با روشن بودم كامپايل در بخش كارايي دوباره تست كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 قالب پیش فرض قرار داده شد و کامپایل روشن شد ولی باز هم به همان شکل سابق استتمام محصولات سایت من به صورت دانلودی است لطفا شیوه صحیح تنظیم پرستا برای ایجاد یک فروشگاه به شکلی که محصولات دانلود رایگان و دانلود پولی را در کنار هم داشته باشم بیان کنیدممنون از لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 آدرس سایتتون رو بفرمایید تا تست کنیم. یک محصول دانلودی هم قرار بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در آذر 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 لطفا تست کنید در لینک زیر http://magicgfx.ir/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 فکر میکنم یا هاستتون با Ajax سازگار نیست یا فایل های پرستا شاپ به درستی قرار نگرفتن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lived ارسال شده در دی 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 من دوباره پرستا را حذف و نصب کردم و قالب پیش فرض را هم دست نزدمو یک محصول اضافه کردمولی باز هم مثل سابق است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 به احتمال زیاد مشکل دسترسی نامناسب داریدفایل error log سرور را بررسی کنید و یا دیباگ را روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .