mb24 ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 سلام من سعی کردم پرستا شاپ رو روی سرور نصب کنم اما خطا میده یعنی به این صورت که هنگام باز کردن صفحه برای چند ثانیه این پیام ظاهر میشه this application needs you to activate java script to correctly work و بعد در مرحه دوم که باید تیک های سازگاری سیستم بیاد هیچ تیکی نمیاد. نه تیک سبز نه قرمز و رو دکمه بعدی هم کلیک می کنم هیچ واکنشی نشون نمیده !!!!!!! دوستان لطفاً راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 از مرورگر فايرفاكس 14 به بالا استفاده نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mb24 ارسال شده در آذر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 ورژن فایرفاکس من 15 هست با گوگل کروم هم همین خطا مشاهده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 پس يا هاستتون ناسازگاره يا دسترسي پوشه ها نادرست است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 هاستتون با جاوا اسکریپت مشکلی نداره؟ این خطا مربوط به جاوا اسکریپته. دسترسی پوشه ها رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .