dvdforoosh4878 ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 سلام بنده میخوام سبد خرید و دکمه اضافه کردن به سبد خرید رو به طور کامل از سایت بردارم و به جاش برای هر محصول لینک خرید پستی بدم و دکمه ای توی قسمت توضیحات محصول باشه که بتونم به اون لینک رو بدم و مشتری از این طریق خرید بکنه لطفا کمکم کنید من خیلی مبتدی هستم لطفا اموزش کاملش رو بهم بدین ممنون منتظر هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 تنظيماتمحصولاتحالت نمايشگاهي = بله سپس ويرايش هر محصول و گذاشتن عكس مثلا خريد پستي همراه با لينكش در توضيحات محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 تنظيماتمحصولاتحالت نمايشگاهي = بله سپس ويرايش هر محصول و گذاشتن عكس مثلا خريد پستي همراه با لينكش در توضيحات محصول لینک خرید پستی رو باید کجا وارد کنم تا به دکمه خرید پستی که توی صفحه هر محصول میاد متصل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 جمله بالا رو بخون عزيز سپس ويرايش هر محصول و گذاشتن عكس مثلا خريد پستي همراه با لينكش در توضيحات محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 جمله بالا رو بخون عزيز سپس ويرايش هر محصول و گذاشتن عكس مثلا خريد پستي همراه با لينكش در توضيحات محصول لطفا این فروشگاه رو ببینین: http://pc.eshooop.com/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition.html لینک خرید پستی توی توضیحات نیست فقط سبد خرید و دکمه افزودن به سبد خرید رو برداشتن و لین دکمه خریددپستی رو گذاشتن و بهش لینک دادن. بنده نمیخوام سبد خرید و دمکه اون رو حذف کنم ولی حتما باید دکمه خرید پستی رو اضافه کنم من با فروشگاه ساز های دیگه هم کار کردم . دوستان توی اون فروشگاه ساز ها تعدادی کد رو تغییر میدادن و در زمان ثبت کالا مثلا به جای " شماره انبار داری " لینک خرید پستی رو قرار میدادن. لین دکمه خرید پستی زیر یا کنار دکمه افزودن به سبد خرید میومده و مشتری ها میتونستن اسفاده کنن ------------------------------------------------------------------------------------------------------ این سایت رو نگاه کنید توی قسمت معرفی فروشگاه های پرستاشاپی پیداش کردم http://www.goldgame.ir/xbox-360/403-risen-2-dark-waters.html بنده دقیقا همین دکمه خرید پستی با همین شرایط میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 لطفا یکی راهنمایی کنه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 ایشون هم داخل قسمت توضیحات کوتاه یک کلید (یک عکس دکمه خرید + لینک) به صورت دستی قرار داده. به همین راحتی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadre ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 ایشون هم داخل قسمت توضیحات کوتاه یک کلید (یک عکس دکمه خرید + لینک) به صورت دستی قرار داده. به همین راحتی موفق باشید با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما سوال و جواب های فوق همه مربوط به گذاشتن لینک خرید پستی بودیعنی این که خود ان ها فروشنده نیستن و لینک خرید پستی را از یک سایت دیگه بر میدارند من خودم فروشنده هستم و میخوام به جای لینک خرید انلاین , برای تمامی محصولاتم لینک خرید پستی بزارم لطفا راهنماییم کنید که چطور باید این کار را انجام بدمدر ضمن بنده مبتدی هستم با تشکر از شما .................. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .