dverbame ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 سلام دوستان... من قبلا که پرستا 1.3 داشتم یادمه تو صفحه محصولات ..( مدیریت) میتونستم .. ترتیب قرار گیری محصولات برتر رو انتخاب کنم.. که مثلا 10 محصول برتر چیا نشون داده بشن .. اما الان هر چی میگردم تو پرستا 1.4.8 پیدا نمیکنم.. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ و مورد دیگه هم این که من مثلا 1 محصولم رو بروز رسانی کردم.. حالا چجوری کاری کنم که به عنوان محصول جدید به حساب بیاد ؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 من قبلا که پرستا 1.3 داشتم یادمه تو صفحه محصولات ..( مدیریت) میتونستم ..ترتیب قرار گیری محصولات برتر رو انتخاب کنم.. که مثلا 10 محصول برتر چیا نشون داده بشن .. اما الان هر چی میگردم تو پرستا 1.4.8 پیدا نمیکنم.. کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ اين مورد دقيق فكر كنم هدف شما باشه طبق جملتون ولي هر چي هست توي تنظيمات و زير برگه محصول مي تونيد تنظيم كنيد و مورد دیگه هم این که من مثلا 1 محصولم رو بروز رسانی کردم.. حالا چجوری کاری کنم که به عنوان محصول جدید به حساب بیاد ؟ به روز رساني جزو محصولات جديد نيست پس طبيعيه كه نياداگر ميخوايد بياد بايد در پايگاه داده دست ببريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 مرسی از پاسخ گویی ... در مورد موضوع اول منظورم این بود که من بتونم به صورت دستی محصولاتی که در دسته برتر (محصولات پرطرفدار) قرار گرفته اند رو تغییر بدم مثلا محصول ایکس که پر طرفدار نیست ... رو خودم بیارم به بالاترین محصول پر طرفدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 فهرست محصولات در مديريت رفته هر محصولي كه مي خوايد از اول شروع بشه بكشيد بياريد بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 ممنون ... گفتم خدایا چرا نمیفهمم چجوری باید مثل قبل بالا پایین کنم ... اصلا ایکون هاش پریده بود بعد اپگرید الان درست شد... مرسی... ولی خدایی همه چیز پرستا عالیه .. جز همین اپدیتش... هر بار بخوای اپدیت کنی .. میمیری... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 خيراين مشكل تنها به خاطر بومي سازي شده نسخه هاي بسته هاي پرستا هست كه نسخه 1.3 توسط گروه ديگري بومي سازي شد و نسخه 1.4 توسط گروه ما وگرنهاگر نسخه اصلي خودشون (نسخه سايت اصلي) رو استفاده كنيد هيچ مشكلي نخواهيدداشت و حتي در نسخه هاي 1.4.8 با نهادن ماژولي و نصب ان با يك كليك توسط سرور پرستا به روز رساني به اخرين نسخه انجام ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .