prestabaz ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 درود تو بعضی از فروشگاه های پرستاشاپی میبینم که قیمت ها رو فارسی نمایش میده نه لاتین. چجوری میشه نوشتار لاتین قیمتها رو به فارسی تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 نمونه؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 http://www.nebesht.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 میتونید از پیوست کردن فونت پارسی از طریق سی اس اس 3 به قالبتون استفاده کنید مفوق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 بلهتوسط كدهاي زير درج در css قالتون مي تونيد فونت ب قالبتون بياريد اين نشات از لود فونت بونيكد فارسيه نه فروشگاه بودن پرستاييش @font-face { font-family: "b koodak"; src: url("../fonts/BKoodakBold.eot?#") format("eot"), url("../fonts/BKoodakBold.woff") format("woff"), url("../fonts/BKoodakBold.ttf") format("truetype");} @font-face { font-family: "b roya"; src: url("../fonts/BRoya.eot?#") format("eot"), url("../fonts/BRoya.woff") format("woff"), url("../fonts/BRoya.ttf") format("truetype");} @font-face { font-family: "b zar"; src: url("../fonts/BZar.eot?#") format("eot"), url("../fonts/BRZar.woff") format("woff"), url("../fonts/BZar.ttf") format("truetype");} البته قالب اين سايت مشكلات زيادي داره كه رفع نشده مخصوصا برعكس نوشته شدن ريال و بعد عدد قيمتش كه شايد در مديريت تنظيم نكردن و يا ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 سلام @font-face { font-family: "b roya"; src: url("../fonts/BRoya.eot?#") format("eot"), url("../fonts/BRoya.woff") format("woff"), url("../fonts/BRoya.ttf") format("truetype");} 1- فونت را در روت اصلی فروشگاه بایستی در فولدر font قرار بدهم؟؟2- ظاهرا شما برای سه فرمت متفاوت نوشتید که فقط ما بایستی بر اساس فرمت فونت خود یکی از این ها را بنویسیم. همینطور هست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 در پوشه قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad1372 ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 سلام با تغییر فونت و استفاده از فونت فارسی فقط اعدادی که فارسی تایپ شده، فارسی نشون داده میشه مثلا اگر کد مرجع یا اسم محصول فارسی تایپ بشه، فارسی هم نشون داده میشه ولی قیمت محصول این قابلیت را نداره برای فارسی کردن سایر اعداد مثل قیمت هم روشی وجود داره؟ یه سری روش توی لینک پایین پیدا کردم ولی نتونستم استفاده کنم لطفا دوستان راهنمایی کنن http://fontiran.com/روشهای-فارسی-کردن-اعداد-انگلیسی-در-و/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MohammadSS ارسال شده در بهمن 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2018 سلام با تغییر فونت و استفاده از فونت فارسی فقط اعدادی که فارسی تایپ شده، فارسی نشون داده میشه مثلا اگر کد مرجع یا اسم محصول فارسی تایپ بشه، فارسی هم نشون داده میشه ولی قیمت محصول این قابلیت را نداره برای فارسی کردن سایر اعداد مثل قیمت هم روشی وجود داره؟ یه سری روش توی لینک پایین پیدا کردم ولی نتونستم استفاده کنم لطفا دوستان راهنمایی کنن دوستان لطفا کمک کنید من هم همین مشکل رو دارم ... پرستاشاپ 1.7.4.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .