abolfazl71 ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 سلامخسته نباشیدمن ماژول Blockcategories را که مربوط به نمایش شاخه محصولات است را فعال کردم ولی تو سایت نشونش نمیده مشکل از کجاس؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 سايتتون و نسخه فروشگاه سازتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2014 سلاممن هم همین مشکل رو دارم نسخه 1.5.4.1 لطفا کمک کنیدaceshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2014 به بخش ماژول ها-جایگاه ها برید و ببینید بلوک شاخه در یکی از ستون های چپ یا راست هوک شده یا خید؟ اگر خید روی نشاندن جدید کلیک کنید و ماژول بخش شاخه ها رو به یکی از این دو ستون منتقل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 منم با 1.5 همین مشکل را داشتم اول... ولی با یک باز بازنشانی مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 بله توی لیست Left column blocks هست. بازنشانی هم کردم تاثیری نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 آدرس سایتتون رو بدید سایتتون بررسی بشهو البته روشن کردن دیباگ خالی از لطف نخواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 آدرس سایتتون رو بدید سایتتون بررسی بشهو البته روشن کردن دیباگ خالی از لطف نخواهد بوددرست شد. تمام شاخه ها زیرشاخه "خانه" هستن.. من نمایش خانه رو غیرفعال کرده بودم . الان درست شد.. نشون میده.. ولی میخوام این شاخه ها زیرشاخه خانه نباشه.. خودشون بعنوان شاخه اصلی باشن.aceshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 کاری نداره که یه دسته بندی جدید بسازید به عنوان شاخه اصلی هر چقدر دوست دارید دسته بندی شاخه اصلی رو بسازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 شاخه یا نمیتونن زیر شاخه خانه نباشناگه مشکلتون با منوی بالا هست شاخه خانه رو از این منو پاک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 قالبم فلته، منوی افقی نداره.. مجبورم تمام شاخه ها رو توی ماژول شاخه ها نشون بدم. راهی نداره که بتونم این شاخه ها رو بدون شاخه اصلی که همون خانه است نشون بدم؟ یا ماژول دیگه ای نیست که اینکارو انجام بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 در تاپیک مربوط به قالب بپرسید.کار کردن با ماژول منوی افقی خیلی سادست نمیدونم چرا اینقدر باهاش مشکل دارنشما شاخه رو از منو حذف کنید و شاخه های خودتون رو بسازید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 در تاپیک مربوط به قالب بپرسید.کار کردن با ماژول منوی افقی خیلی سادست نمیدونم چرا اینقدر باهاش مشکل دارنشما شاخه رو از منو حذف کنید و شاخه های خودتون رو بسازید Sent from my Xperia using Tapatalk proمن الان مشکلم با این ماژول شاخه هاست. من اومدم ویژگی چند فروشگاهی رو فعال کردم تونستم چند تا شاخه والد ایجاد کنم و درست شد. ولی باز یک مشکل دیگه اینکه محصولاتم رو ویرایش کردم و توی همین شاخه جدید آوردم. حالا که وارد همین شاخه ها میشم محصولات رو نشون نمیده، میگه : صفحه ای که وارد کرده اید موجود نمیباشد. .. میدونم اینجا جاش نیست ولی بخاطر اینکه شاخه ایجاد کردم اینجوری شد.. میشه کمک کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 شما یک کار راحت رو پیچیده کردیدنمیدونم چطوری میشه کمکتون کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 شما یک کار راحت رو پیچیده کردیدنمیدونم چطوری میشه کمکتون کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proخب میشه بگین راه راحتش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .