mahdisakhavat ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 سلام اگه یک نفر کار با تصاویر رو توضیح بده خیلی ممنون میشیممن هرچی اندازه ها رو تغییر میدم فرقی نمیکنهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 بعد از تغییر باید روی کلید "ایجاد دوباره بندانگشتی ها" کلیک کنید. توجه داشته باشید که گزینه "پاک کردن تصاویر قبلی" علامت خورده باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 .htaccess هم در بخش مولد موجود در مديريت فروشگاهتون بايد به روز كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 ممنونولی باز اون کاری که من لازم دارم انجام نمیشهمثلا من thickbox رو 800*800 کردم ولی باز وقتی روی تصویر کلیک میکنم همون اندازه خودش رو نشون میدهیه راهی بگین ....من میخوام عکسای کوچیک رو بزرگ نشون بده بجز ماژول زوم یه راهی که اندازه تصاویر کوچک رو بزرگ کنه واجبهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 پس کش سایت رو پاک کنید به تب تنظیمات بعد کاراييها و کامپایل اجباری رو بزن رو بله تا درست بشه بعد برگردون به حالت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 دقیق تر توضیح بدید. توضیحاتتون ابهام داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 کش رو هم پاکر کردم کامپایل اجباری رم طبق گفته انجام دادم بازم حل نشد :-( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 کاری که میخواید انجام بدید رو توضیح نمیدید. عرض کردم توضیحاتتون ابهام داره و هریک از دوستان چیزی متوجه میشن و راهنمایی میکنن ولی اون چیزی که من حدث میزنم این هست که شما می خواید در یک بخش از سایت تصاویری رو بزرگ کنید.سوال اینجاست تصویری که شما آپلود کردید اندازه مورد نظر بوده یا خیر؟ شما نمیتونید تصاویر کوچک رو بزرگ کنید مگر این که تصویری بزرگ تر از اون در سایت تعریف شده باشد. اگر اندازه تصویر آپلودی از بزرگ ترین سایز کوچکتر باشد تصویر مورد نظر کشیده نخواهد شد بلکه با فضای خالی پر خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 دز فایل زیر با تصویر توضیح دادم 1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 این کاری که شما میخواین کاملا غیر منظقی و غیر اصولیه و نمیشه این کار رو انجام داد. هم این که اگه یه تصویر کوچیک رو به زور بزرگ کنید خب زشت و کشیده میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 فرمایش شما صحیحه ولی ما به کار نیاز داریماگه سیستم اپن کارت رو نگاه کنید اونجا این امکان رو گذاشتهاگه هیچ راه حلی نیست ما یه فکر دیگه کنیمممنون از حوصله ی همه ی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 امکانش به صورت عادی مطمئنا وجود ندارهتو ترجمه های ورژن 1.5 هم دقیقا همین مطلبی که دانوش جان توضیح دادند رو دیدممگه اینکه با کد نویسی بشه کاری کرد که باید اساتید نظر بدنچرا از نرم افزارهای کار با تصاویر به صورت گروهی استفاده نمیکنی ؟کار من صدور ویزاست و خودمون واسه این کار از XAT استفاده میکنیم . میتونی همه تصاویری که میخوای رو به سایز دلخواه برسونی و بعد وارد فروشگاهت کنی . اگه خواستی بگو تا از تو اداره برات آپلودش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 خیلی ممنون از راهنمایتونممنون اگه آپلود کنیدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 دو تا لینک پیدا کردم . لطفا خودت تست کن . ورژنی که ما استفاده میکنیم خیلی قدیمیه . این ورژن جدیدترشه و احتمالا امکاناتش بیشتر هم شده :1. http://azhardari.mihanblog.com/post/362. http://3barobach.blogfa.com/post-282.aspxالبته پچ هاشون دانلود نمیشه ولی بدون پچ هم اگه اشتباه نکنم کار میکنهنمیدونم نرم افزار به این باحالی چرا تو سایتای معتبر دانلود نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .