ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 سلامفرض کنید من و شریکم داریم با هم تو یه سایت فعالیت میکنیممثلا من لب تاب و اون pc میفروشه . آیا راهی هست که بشه موقع پرداخت مبالغ بصورت خودکار به حسابهای جداگانه ریخته بشهو مثلا من میخوام واسه کمک به یه موسسه خیریه که هیچ سایتی نداره ، پرداخت آنلاین بذارم (فرض کنید کارای بانکی اونو انجام دادم) و میخوام ماژول پرداخت جداگانه واسه این موسسه داشته باشم .آیا راهی تو پرستا وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 فکر میکنم این کار ممکن باشه اما قطعا به یک الگوریتم کامل و برنامه نویسی زیاد نیاز داره. ایده ای که به ذهنم میرسه اینه که به طور مثال یک ماژول بانک x داشته باشید و یک ماژول بانک y سپس جوری تعریف بشه که ماژول بانک اول رو برای محصولات فروشنده ی لپ تاپ تنظیم کرد و ماژول بانک دوم رو برای فروشنده ی pc. البته قطعا این یه طرح خیلی سادست و خیلی بیشتر از اینا باید روش فکر بشهاما مشکلی که هست اینه که قطعا چون هاستتون یک آی پی داره نمیشه دوتا حساب از یک بانک داشت! موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 ميتونيد از ذرين پال استفاده كنيد كه امكان ريختن به انواع حساب ها و مقدار انتخابي خودتون در پنلش داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 تو پرداخت با زرین پال مشتری انتخاب میکنه که به کدوم حساب بره یا من ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 البته شروین جان بدی این روش زرین پال اینه که به پرستا شاپ دیگه متصل نیست! مگر این که یجوری برای این مورد برای زرین پال ماژول نوشته بشه که فکر نمیکنم عملی بشه چون درگاه پرداخت دستی زرین پال با ماژول متصل به وب سرویسش خیلی فرق داره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 فعلا الگوریتمی که ساده باشه به ذهنم نمیرسه. صبر کنید تا 1.5 آماده بشه راحت تر میشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 تو پرداخت با زرین پال مشتری انتخاب میکنه که به کدوم حساب بره یا من ؟فكر كنم گرفته باشي منظور رو ولي براي توضيح بيشتر خيرمه پول ميره به درگاهي كه براي اون شخص فعاله ولي در پنلش موقع ريختن پول ميتونيد چندين حساب تعريف كنيد و مثلا اينقدر به اين حساب و اين قدر به اين حساب ريخته شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .