pst0181 ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 سلام دوستان این ماژولش چیه ؟ میخوامشمحصولات مرتبطhttp://emilstore.com/cross-country-shoes...less-.htmlهمین که یه محصول رو میزنی زیرش محصولات مرتبط رو میاره دگمه چپ و راست هم داهاین چه ماژولیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 پستون رو ويرايش كنيد و در غير اين صورت حذف خواهد شد از جملاتي شامل كمك و تو رو خدا و من اينو .... جدا خودداري كنيد من چيز به خصوصي هم در اين لينكي كه گذاشتيد نمي بينم و بيشتر بايد توضيح بديد جالبه حتي تومانم طرف به فينگليش نوشته!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 این ماژول پیش فرض پرستا شاپه که اسمش ماژول محصولات هم شاخه است موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 این ماژول پیش فرض پرستا شاپه که اسمش ماژول محصولات هم شاخه است موفق باشیدممنون از شما سوالم اینه که وقتی این محصولات مرتبط رو نشون میده بیش از یک یا دو کمله از عنوان محصول رو نمیتونه نمایش بده.و اینطوری میشه:محصول ویژه ا... میشه کاری کرد که کلمات بیشتری از عنوان رو نمایش بده؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 درود ، بله میشه توی پوشه ماژول فایل productscategory.tpl رو باز کنید دنبال این بگردید : truncate:14:'...'|escape و عدد 14 رو بیشتر کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BaRan ارسال شده در خرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 درود ، بله میشه توی پوشه ماژول فایل productscategory.tpl رو باز کنید دنبال این بگردید : truncate:14:'...'|escape و عدد 14 رو بیشتر کنید . موفق باشید عالی بود و من هم استفاده کردم ، ممنون از شما راهنمای ِ عزیز یک سوال داشتم ، برای ِ وسط چین کردن ِ محصولات ِ مرتبط چکار باید کرد ، ؟؟ خیلی جستجو کردم ولی متاسفانه راه حلی پیدا نکردم.اگر مقدور هست مثل ِ همین مورد راهنمایی کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .