pst0181 ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 دوستان نمیدونم چرا اون دو محصول پیشفرض فروشگاه پاک نمیشه داخل فروشگاه محصول هم میزارم ولی این ایپود وایپاد پاک نمیشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 حدس مي زنم نسخه 1.4.8 رو نصب كرديد در نسخه جديد جدول رابطه ويژه اي در پايگاه داده با سفارش و محصولات برقرار كرده پاك نميشن چون مشتري اون محصولات رو سفارش داده پس نبايد پاك شن مشتري كيه همون پيش فرضي كه داره و يه سفارش هم به نامش ثبت شده بايد بري توي سفارشش و محصولاتي كه سفارش داده شده تيك زده و لغو كنيد تا از سفارشش برن بيرون و سپس اقدام به حذف اون محصولات كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 حدس مي زنم نسخه 1.4.8 رو نصب كرديد در نسخه جديد جدول رابطه ويژه اي در پايگاه داده با سفارش و محصولات برقرار كرده پاك نميشن چون مشتري اون محصولات رو سفارش داده پس نبايد پاك شن مشتري كيه همون پيش فرضي كه داره و يه سفارش هم به نامش ثبت شده بايد بري توي سفارشش و محصولاتي كه سفارش داده شده تيك زده و لغو كنيد تا از سفارشش برن بيرون و سپس اقدام به حذف اون محصولات كنيد عزیز من هرکار می کنم نمیشه تمام مشتری ها رو هم پاک کردم نمیدونم چیکار باید بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 دقت كنيد به نوشتم متوجه ميشيدمن گفتم مشتري رو پاك كنيد؟! بريد به برگه سفارش و روي سفارش مشتري پيش فرض كليك كنيد و محصولاتي كه توي سفارشش هست تيكشو زده و لغو رو بزنيد و سپس اقدام به پاك كردن محصولات نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .