4058423 ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 سلام دوستان ممنون میشم من رو راهنمای کنید . اگه یه سر به فروشگاه ما بزنید متوجه ی بزرگی اعداد در ستون محصولات پرطرفدار خواهید شد . راهی هست که بشه این اعداد رو کوچیک کرد ؟ www.sellershop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 css قالتوندقت كه به پوشه rtl در پوشه theme/prestashop برويد global.css #center_column .products_block span.price پيدا كرده و font-size رو بكنيد 1.3em روشن كردن كامپايل در برگ كارايي و پاك كردن كش مرورگتون هم فراموش نكنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 ممنون از توضیح کاملتون . این کارو کردم اما باز هم یکم بزرگه ! انگار بولد شده حروف . نمیشه بولدش رو برداریم ؟ من حتی اون عدد که فرمودید 1.3 بشه رو 1.1 هم کردم اما باز خیلی تغییر نکرد . الان همون 1.3 گذاشتم موند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 الان من مشكلي نميبينيم و از كاردش خارج نشده اعداد و شكيله Bold هم نيست اگه بازم اذيتتون مي كنه كل اين خط فونت سايز رو اصلا پاك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 درسته . درست شده خیلی هم قشنگ شد . ممنونم برادر عزیز . خیلی لطف کردی که انقدر جامع و کامل راهنماییم کردی . ممنونم ازت . یه سوالم دارم که میدونم اینجا جاش نیست اما جسارت میکنم و میپرسم . بعضی کالا ها تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ! چرا ؟ مثلا اگه دقت کنید تو زیر مجموعه ی کامپیوتر و تو بخش سی پی یو . 2 تا کالا هست که فقط یکیش تو صفحه اصلی هست . یا تو مادر برود ها هم همینطور . ما هر دورو به یک شکل وارد کردیم . جزئیات هم بررسی کردم که شاید چیزی رو فراموش کرده باشیم . اما مشکلی نبود . میتونید کمکم کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 بايد سربرگ جداگانه بزني براي سوالات ديگتولي توي انجمنم جستجو مي كردي بارها پاسخ داده شده محصولاتي كه ميخوايد تو صفحه اول رويت شه تيك خانه هم حين ساخت محصول (يا ويرايشش كنيد) رو بزنيد و دقت داشته باشيد كه در برگه ماژول و پيكربندي ماژول "محصولات پرطرفدار" هم چند تا محصول تنظيم كرديد كه رويت شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .