mojtava ارسال شده در آذر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 سلام http://kaladay.com/img/admin/error2.png1 خطاخطایی در زمان کپی تصویر رخ داد. من وقتی مسخوام پست بدم عکس اضافه کنم عکس بارگزاری میکنم سیو میزنم این ارور میده http://kaladay.com/img/admin/error2.png1 خطاخطایی در زمان کپی تصویر رخ داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 احتمالا خطا مربوط به دسترسی پوشه ها در هاسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آذر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 خوب کدوم پوشه رو باید دسترسیش 777 کنم ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 img نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آذر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 img 777 dige che folderi 77 konam ???کسی نمیتونه مشکل به این کوچیکی حل کنه .... مربوط به کدوم پوشه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 اگه هاستتون ناسازگار باشه كاري از دستتون بر نمياد و معمولا مشكلات هاستينگه اگر با وجود انجام دسترسي 777 به اون پوشه همچنان مشكل داريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2012 img پوشه اصلی و img داخل قالب (theme)دسترسی پوشه هایی که لازمه تو انجمن هستجستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آذر 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 جستجو کردم چیزی پیدا نکردم بخاطر هاست نیست بخاطر دسترسی 100 درصد هنوز مشکل بر طرف نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 نقل قول از ادمین عزیز :به تمامی پوشه ها دسترسی 755 و به تمامی فایل ها دسترسی 644 بدید به غیر از پوشه های img، upload و download که باید دسترسی 777 داشته باشند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 مشكلشون دسترسي فكر نكنم باشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آذر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 مشکل چیه پس ؟؟؟؟ دسترسی ها همون جوری که باید باشه هست مشکل حل نشده هنوز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 احتمالا از هاستهتو هاست رایگان که تو امضای من هست امتحان کن تا مشخص بشهاگه از هاست بود میتونی از قسمت تابلو اعلانات درخواست هاست سازگار بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 هاست از کجا بگیرم من سایتام همه رو وی پی اسه .... مگه میشه مشکل از هاست باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 مشاوره رايگان و ارائه هاست سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 شما تنظیمات هاستتون مشکل دارهبه طور مثال حداکثر حجم آپلود و یا موارد دیگهدیباگ رو روشن کنید و دوباره تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .