sepahan ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 سلامبچه ها من دو روزه موقعی که میخام به قسمت مدیریت وارد بشم یوزر و پس را که میزنم این صفحه میاد وبعد باید رو یکی از گزینه ها کلیک کنم ته به صفحه اصلی مدیریت بره...این صفحه چیه و دلیل ظاهر شدنش چی میتونه باشه شماها میدونین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 به دلايل امنيتي هست و در هنگامي هست كه شما كارمند جديدي ميسازي و با دو كارمند از يك سيستم لوگين مي شيد مشكلي نيست و من ريسك خطر را مي پذيرم را بزگزينيد و وارد بخش مديريت مي شويد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 می دونم باید دکمه تشکر را میزدم زدم اما باز هم تشکر میکنم...چون ترسیده بودم بد افزار باشه بعضی وقت ها روی یکی از سایت هام که با دات نت بود میمد و بعد گوگل میبستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .