nimar9 ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 سلام خسته نباشيد من زياد جستجو كردم تو انجمن اما به موضوعي كه ميخواستم برخورد نكردم يا كلمه اي كه من سرچ مي كردم اشتباه بود يا واقعا همچين پستي نبود.به هر حال من كد يا ماژولي مي خوام كه بتونم لايو زيلا يم را گوشه تصوير ثابت كنم مانند تبليغات گوشه سايت ها مي خوام لينك عكس هم از جاي ديگه بدم.با تشكرنمونه: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 كدي كه بهتون مي ده در header.tpl موجود قالبتون در جايگاه درست قرار دهيد و كامپايل رو هم فراموش نكنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در آذر 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 يه سوال كد گذاشتن عكس يا بنر را دارم اما كد لايوزيلا براي گوشه را ندارم دقيقا بايد چه كدي را كپي كنم با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 وقتي لاي زيلا رو نصب مي كنيد اخر يك كد بهتون مي دهنصبي كه ميگم خارج از بحث ماژول پيش فرض پرستا هست و نصب جداگانه رو مي گم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .