4058423 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سلام دوستان امروز در شرکت یکی از دوستان سایت رو باز کردم !!! دیدم 5 دقیقه ! طول کشید تا باز بشه !!! بی زحمت یه تست بکنید ! اگه برای شما هم دیر لود میشه . به نظرتون این مشکل از کجاست ؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که آمار بازدید هارو چجوری باید دید ؟ تو قسمت آمار تو منو ی کنترل پنل که میرم اصلا آمار نمیده ! تاریخ هارو برای 1 روز و 1 سال پس و پیشم میکنی انگار نه انگار ! اینم آدرس سایت www.sellershop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 واسه من با کروم 5 ثانیه طول کشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 منم با کروم سریع باز میکنم . میشه زحمت بکشی و با موزیلا و اینترنت اکسپلوره هم تست کنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 با ie و ff بالای 3 دقیقه طول کشیدتو قسمت آمار >> مراجعه کننده ها ، بروزرسانی حافظه نهان رو بزن شاید درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 بارها هشدار داديم كه استفاده از ماژول گوگل پلاس به دليل فيلترينگ در برخي نقاط با عث افت شديد سايتتون ميشه و در صفحه اول استفاده نكنيد و مثلا توي محصولاتتون استفاد كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 ممنون از لطفتون . حل شد مشکل . اما سوال دومم همچنان حل نشده ! آمار سایت رو نمیتونم ببینم! چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 توضیحاتت رو کاملتر کنورژنعکس از صفحه آمارو .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 برگه امار در مديريتتون همه چي قابل رويت هست و تنها كافيه تاريخي كه نشون ميده رو تنظيم كنيد به تاريخ روز مثلا از اين تاريخ مي خوايد ببينيد تا اين تاريخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 برگه امار در مديريتتون همه چي قابل رويت هست و تنها كافيه تاريخي كه نشون ميده رو تنظيم كنيد به تاريخ روز مثلا از اين تاريخ مي خوايد ببينيد تا اين تاريخ این کارو میکنم اما باز هم نشون نمیده چیزی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 احتمالا ماژول های بخش مدیریت که مربوط به آمارگیری میشه رو غیرفعال یا حذف کردینمثل : Artichow نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .